VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Consultanta gratuita

Designerul la nevoie se cunoaște!

Cum știi că alegi designerul potrivit pentru tine? Cum te asiguri că primii pași în proiectul tău vor fi în direcția potrivită? 

White Dot Design îți vine în ajutor atunci când e cel mai important, prin serviciul de consultanță gratuită în amenajare! În fiecare săptămână*, timp de o oră, poți chiar tu beneficia de ajutor din partea managerilor noștri de proiect și a designerilor, cu peste 20 de ani combinați de experiență în domeniu.

Fie că dorești să continuăm colaborarea într-un proiect de amenajare, fie că vrei să explorezi alte alternative, noi îți oferim susținerea de care ai nevoie pentru a începe cu brio proiectul tău!

Programează-te acum pentru o oră de consultanță gratuită prin formularul de contact sau la numerele de telefon  0728 160 655 / 0732 402 631. Sediul nostru este în Timișoara, Str. Dr. Gheorghe Marinescu, Nr.1, Et.2, Ap.08. Te așteptăm cu drag!

*Serviciul de consultanță gratuită este disponibil pentru maxim un beneficiar / săptămână, cu programare confirmată cu cel puțin o zi în avans și se aplică o singură dată / proiect.

Ce beneficii îți aduce consultanța gratuită?

Prima etapă a fiecărui proiect de amenajare este probabil cea mai importantă. Atunci când fiecare decizie și alegere făcută va afecta posibilitățile ulterioare de finisare și mobilare. De aceea este imperativ să ai toate informațiile necesare și să primești sfaturi de calitate de la profesioniști cu experiență în domeniul construcțiilor, instalațiilor, electricelor și a amenajărilor.

Nu ar fi mai bine să ai un partener de încredere când pornești la drum? 

Studioul nostru îți oferă posibilitatea de a primi consultanță de cea mai înaltă calitate, care să respecte limitele tehnice ale proiectului tău, dar care se și aliniază cu viziunea ta pentru acesta? 

Ce subiecte sunt abordate în general la consultanța inițială în amenajare?

  • Poziționările obiectelor sanitare și a altor instalații sanitare,
  • WC-uri încastrate sau cu rezervor, cădiță sau rigolă,
  • Layout-ul bucătăriei și aranjamentul ideal pentru spațiu,
  • Obținerea de cât mai mult spațiu de depozitare,
  • Scafe, tavan fals, profile, cornișe, etc.

Deoarece fiecare șantier este o lucrare colectivă, este foarte important ca toate echipele să primească instrucțiunile necesare cât mai repede și concis. Astfel se pot evita erorile apărute din lipsa de comunicare sau informații insuficiente. 

Aici te putem ajuta noi!