VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Despre noi

Întâi să facem cunoștință!

Bine ați venit în studioul nostru!

Suntem White Dot Design, o echipă de specialiști în domeniul designului de interior, din orașul Timișoara. Încă din anul 2010 realizăm proiecte de amenajare interioară și exterioară, de la A la Z! Atât rezidențiale, cât și comerciale sau HoReCa.

Suntem pasionați de crearea ambientelor de înaltă clasă, iar cu fiecare proiect dorim să armonizăm confortul, funcționalitatea și creativitatea sub același acoperiș.

Fiecare membru al echipei este crucial pentru a împlini cu succes viziunea proiectelor noastre, din etapa inițială de planificare până în cea finală de implementare. Dinamismul, energia și atenția la detalii ne ajută să urmărim împreună cu tine toate aspectele importante ale construcției, mobilării și decorării casei tale! Mai multe detalii despre procesul întreg de proiectare aici. Între timp, să ne cunoaștem mai bine!

Anca

Project Manager / Co-Founder

Știi că ești pe mâini bune atunci când un profesionist cu experiență vastă în domeniu și un ochi pentru aspectele fine se ocupă de proiectul tău. Anca este designer, manager și antreprenor – toate în același timp; dar preferă să se prezinte ca și partenerul tău de încredere în orice ține de amenajare. Atunci când ai nevoie de un sfat de specialitate, Anca e persoana potrivită!

Dan

General Manager / Co-Founder

Cu o experiență de peste 10 ani în industria designului de interior, Dan supervizează cu atenție toate fazele proiectelor noastre – de la planificare până la implementare și nu numai! El se asigură că toate soluțiile pe care le propunem sunt potrivite din punct de vedere tehnic și se încadrează în limitele proiectului. Întotdeauna de partea ta, Dan menține și relațiile cu terții și prestatorii de servicii, pentru ca ceea ce e stabilit pe hârtie să arate la fel și în realitate!

 

Attila

Designer Interior

Având o pasiune puternică pentru tot ceea ce înseamnă design de calitate, Attila deține atât pregătirea academică necesară, cât și o imaginație bogată pentru a găsi soluții ideale de amenajare în orice proiect. Stilul său preferat este și cel mai dificil de implementat așa cum trebuie – cel Italian-minimalist. Iar curiozitatea lui neîntreruptă aduce constant noi idei în proiectele noastre, pentru a ne păstra întotdeauna abordarea avant-garde.

Daniel

Specialist Marketing

Orice lucru bun trebuie să fie văzut pentru a fi apreciat – iar aici intervine Daniel, care se ocupă de tot ceea ce înseamnă vizibilitatea studioului pe platformele sociale, conținutul website-ului și prezentarea pe orice altă cale a activităților noastre! De la imaginile deosebite ale produselor furnizorilor noștri, la aparițiile la cele mai mari târguri de specialitate și până la intermedierea comenzilor plasate partenerilor din străinătate. Daniel se ocupă de asemenea de comenzi și pricing pentru toți furnizorii și colaboratorii locali White Dot Design. Pentru o cerere de ofertă sau recomandare de produs, vizitează pagina de contact!