VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Culoarea anului 2018 – Benjamin Moore

Articole Design Interior. Tendințe.

Producătorul American de vopsele cu o istorie de peste 130 de ani, Benjamin Moore a lansat ieri 10 Octombrie, culoarea anului 2018. Într-un eveniment organizat în cel mai faimos muzeu din New York – „The Guggenheim”, reprezentanții brandului au anunțat întregul catalog Color Trends 2018.

Și culoarea anului este…

Caliente AF-290 – un roșu îndrăzneț, radiant și plin de energie!

 

„Caliente este culoarea de referință a unei capodopere arhitecturale moderne; celebrul covor roșu pregătit pentru marea intrare; fundalul vibrant al unei biblioteci impresionante; o primă impresie puternică pe ușa casei. Privitorul nu se poate abține din a-i urmări fluxul aventuros; să îi inspire vitalitatea.”
—Ellen O’Neill, Benjamin Moore & Co.

În videoul de prezentare al culorii puteți vedea procesul prin care a fost aleasă Caliente ca și culoarea anului 2018, și ce mesaj transmite această culoarea despre pereții casei tale.

 

 

Pe lângă Caliente, au mai fost anunțate alte 22 de culori care alcătuiesc paletarul Color trends 2018. Acestea sunt afișate mai jos și pot fi comandate chiar acum, direct prin White Dot Design! Contactează-ne telefonic sau prin e-mail chiar aici!