VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 40 728 160 655, T: +40 356 807 555,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Shop  /  Mobilier exterior

Transport gratuit oriunde in tara.
Inapoi

Fotoliu de exterior Kristalia Brioni

Fotoliu de design pentru spații exterioare Brioni de la Kristalia, cu tapițerie special tratată Sunbrella, complet dehusabil. Confort superior și un design unic!

Ai intrebari despre acest produs?

+40 356 807 555
+40 728 160 655

1623 Euro

Transport GRATUIT în Timișoara și localitățile învecinate!

Dimensiuni:

  • 82 x 95 x 64cm înălțime

Finisaje:

  • Tapițerie: 9 variante de culoare (imagine 8)

Detalii: Structură de poliuretan de diferite densități pentru confort maxim, tapițerie Sunbrella rezistentă la apă și raze UV, nu se pătează și respiră ușor. Bază de PVC care nu permite contactul tapițeriei cu solul.

Producție: Italia

Livrare directă: 4 – 6 săptămâni*

*Termenul poate varia în funcție de volumul comenzii.

De ce am ales acest produs pentru tine?

Fiind o companie relativ nouă pe piața de mobilier din Italia, Kristalia a pornit cu o viziune clară în 1994 de a crea colecții de design deosebite, într-un stil complet original și reprezentativ. Sunt specializați pe mese extensibile și scaune de interior și exterior, cu o estetică unică, realizate prin metode eco-friendly, și menite să reziste în timp.

Brioni este unul dintre modelele din noile colecții de exterior Kristalia, care abordează puțin altfel spațiile exterioare. Utilizarea de poliuretan de diverse densități a permis designerilor să creeze un fotoliu de terasă care oferă același nivel de confort ca și unul de interior, fără a compromite aspectul exterior și calitățile tehnice. Sunbrella este recunoscută la nivel internațional pentru expertiza în crearea de textile noi de tapițare a mobilierului de exterior, protejând interiorul de orice intemperie.

Descopera brandul Kristalia

Vezi mai multe branduri: