VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 40 728 160 655, T: +40 356 807 555,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Shop  /  Mese & scaune

Transport gratuit oriunde in tara.
Inapoi

Scaun fără brațe Kristalia LP

Scaun LP fără brațe de la producătorul Italian Kristalia, cu un design minimalist, realizat din polipropilenă și fibră de sticlă pentru uz interior și exterior.

Ai intrebari despre acest produs?

+40 356 807 555
+40 728 160 655

175 Euro

Transport GRATUIT în Timișoara și localitățile învecinate!

Dimensiuni:

  • 52 x 53 x 77cm înălțime

Finisaje:

  • Structură: 5 variante de culoare  (imagine 4)

Detalii: Realizat din polipropilenă și fibră de sticlă, cu un finisaj mat, plăcut la atingere. Potrivit și pentru uz exterior. Comandă minimă – 4 bucăți (scaunele sunt ambalate în cutii de câte 4).

Producție: Italia

Livrare directă: 4 – 6 săptămâni*

*Termenul poate varia în funcție de volumul comenzii.

De ce am ales acest produs pentru tine?

Fiind o companie relativ nouă pe piața de mobilier din Italia, Kristalia a pornit cu o viziune clară în 1994 de a crea colecții de design deosebite, într-un stil complet original și reprezentativ. Sunt specializați pe mese extensibile și scaune de interior și exterior, cu o estetică unică, realizate prin metode eco-friendly, și menite să reziste în timp.

Conceput în 2016 de către studioul de design partener Kristalia – LucidiPevere – modelul LP folosește cea mai nouă tehnologie de producție și materiale patentate. Scaunul este creat pe bază de matriță, dintr-o singură bucată, ceea ce înseamnă că nu necesită asamblare și nu prezintă pericol de absorbție de apă în timp, chiar și în spații exterioare. Iar datorită faptului că LP nu este vopsit, ci materialul în sine este colorat, nu trebuie să îți faci probleme cu zgârieturi sau ciobituri care ar afecta vopseaua. Și acest model se numără printre preferatele noastre datorită designului minimalist și potrivirii atât pe terase de casă, cât și în spații comerciale, precum această recepție de cabinet medical.

Descopera brandul Kristalia

Vezi mai multe branduri: