VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Produse de interior & mobilier high-end

Folosim obiecte reale în proiectele noastre!

Ce înseamnă asta? Că marea majoritate a mobilierului, finisajelor și obiectelor decorative sunt disponibile spre comandă exact așa cum apar în randare! Deci dacă ai văzut un produs anume într-unul dintre proiectele noastre de pe site, sunt șanse mari ca să îl poți comanda chiar prin White Dot Design!

Soluții de la A la Z – în special de la A!

Chiar dacă mobilierul și obiectele decorative fură lumina reflectoarelor în cele mai multe imagini cu amenajări, realitatea din spatele acestor imagini este mult mai complexă. O dată ce a fost realizată structura unui proiect, încep alegerile mai dificile.

Hidroizolații, adezivi, sisteme de încălzire, uși, iluminat arhitectural, gresie și faianță, parchet – sunt produse specializate care trebuie pregătite și alese cu grijă. Un designer de interior te poate ajuta cu acest lucru. Iar la White Dot Design, îți oferim soluțiile cele mai bune și pentru aceste tipuri de produse – prin furnizori de renume din Europa, precum și parteneri locali de încredere, cu care am colaborat împreună pentru multe proiecte de succes!

Interioare high-end – design și calitate superioară!

Fiecare dintre noi avem propriul stil, propriile dorințe și ambiții. De aceea, acum 8 ani am pornit cu o idee clară în minte – vom realiza proiecte cu un aspect deosebit prin folosirea celor mai calitative soluții de design. Fie că ne ocupăm de întregul proiect de amenajare, fie că e vorba doar de comenzi de produse high-end, obiectele de interior sunt întotdeauna realizate impecabil, și pe stilul tău!

Mobilier modern sau clasic , corpuri de iluminat decorative, bucătării, băi și tot ce cuprind acestea.

Nu ne limităm la interior!

Pentru că o casă nu este completă fără un spațiu exterior, avem în portofoliu și producători specializați în soluții de design outdoor.

Mobilier de exterior de la branduri de renume internațional, realizat din materiale inovatoare rezistente la orice neplăceri cauzate de fenomenele meteorologice. Și doar pentru că sunt soluții speciale, nu înseamnă că nu pot fi și extrem de frumoase!

Tapet decorativ rezistent la umezeală și intemperii, pentru ca fațada casei să fie la fel de plină de viață ca interioarele. Sau vopsele arhitecturale cu proprietăți tehnice de neegalat și finisaje interactive!

Cum primesc o ofertă de preț?

Suntem disponibili prin e-mail, telefon sau chiar și aplicația de chat de pe site!

Fie că ai nevoie de o recomandare de produs potrivit proiectului tău, fie că știi exact de ce ai nevoie, ne poți cere o ofertă de preț cu toate detaliile de volum, culori și materiale, și noi vom reveni cât de curând posibil cu un răspuns!

Nu ai găsit ce căutai pe site? Scrie-ne oricum! În fiecare an adăugăm noi furnizori pentru a fi cât mai responsivi în proiectele noastre și printre ei s-ar putea număra și ceea ce cauți!

Transportul este întotdeauna gratuit oriunde în România și variază în funcție de produse și disponibilitatea în stoc.

Date contact:

marketing@whitedotdesign.ro

+40 728 160 655

Vezi meniul complet de furnizori aici!