VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Ascot Ceramiche
Gresie și faianță

Un lider al industriei ceramice Italiene și o parte a istoriei acesteia de peste 30 de ani, Ascot are sediul de activitate în inima orașului Sassuolo - capitala industriei ceramicii și liderul mondial în inovație, calitate și stil în acest domeniu. Compania este specializată în reproducerea de materiale naturale prin procese tehnologice de ultimă oră, pentru a obține plăci de gresie și faianță durabile, sustenabile și potrivite unui stil de viață modern.

Website
 

Datorită unei viziuni puternice bazate pe tehnologie, Ascot Ceramiche folosește un concept revoluționar, numit Digital Technology (Bitech și Porcellanato) pentru a crea colecții cu texturi extrem de complexe și detaliate, cu un nivel uluitor de claritate și luminozitate. Prin folosirea acestei tehnologii, compania transferă frumusețea modelelor tradiționale în design inovativ avantgarde.

Plăci care imită materiale naturale, cu rezistență ridicată la îndoire, glazurate pentru un finisaj prețios și versatil, perfect pentru a complementa orice stil sau culoare. Plăci cu o textură omogenă, create folosind procese naturale (foc și presiune) pentru a obține un material puternic, rezistent la abraziune și îngheț, care în același timp este extrem de ușor de aplicat și îngrijit.

Colecțiile Ascot Ceramiche sunt adaptate după nevoile și tendințele domeniului construcțiilor publice și private pentru a oferi în permanență cele mai diverse produse, din punct de vedere al formatelor, culorilor, accesoriilor și modelelor speciale. Diferitele tehnologii folosite de către companie asigură o respectare a tuturor dorințelor clienților săi, indiferent de cerințele tehnice sau estetice.

În ceea ce privește aspectul ecologic, Ascot Ceramiche a creat un grup numit LiveGreen care funcționează cu scopul de a respecta mediul înconjurător prin toate acțiunile de producție și distribuție.  Fie că este vorba de comunitatea orașului Sassuolo, fie că este vorba de clienții cu care colaborează la manufacturarea diferitelor colecții interioare sau exterioare.

Vezi mai multe branduri: