VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Iris Ceramica
Gresie și faianță

Cu o gamă largă cuprinzând peste 50 de colecții și 2500 de modele diferite, Iris Ceramica a contribuit la conturarea imaginea de prestigiu a producătorilor de gresie și faianță Italieni din anul 1961 până în prezent. Compania își demonstrează în continuare dedicarea spre creații stilistice și cu caracteristici tehnice speciale, prin design și procese de manufactură de ultimă generație, fapt care i-a adus un număr semnificativ de premii internaționale în domeniu.

Website
 

Iris Ceramica este liderul mondial în producția de ceramică glazurată și gresie porțelanată glazurată pentru pardoseală sau pereți în proiecte rezidențiale, office sau industriale.

Pentru Iris, calitatea în inovație este punctul central din spatele fiecărei activități, valoarea care trebuie să fie precedentă identității de brand și care trebuie să livreze promisiunea companiei către clienții săi.

Viziunea Iris presupune că doar prin cercetare și inovație este posibilă crearea de ceva unic și exclusiv, iar prin alegerea de materiale speciale se construiește un spațiu personal care reprezintă o calitate ridicată a vieții.

Culorile vibrante, suprafețe noi și texturi în permanentă schimbare sunt completate de o capacitate de personalizare posibilă prin modelele unice oferite de Iris, pentru a asigura o experiență mai mult decât plăcută utilizatorului în fiecare etapă a alegerii produselor.

Iris Ceramica oferă 5 linii de colecții: Eco-Active, Classic, Design, Modern și Plăci de dimensiuni mari. Fiecare colecție este atent dezvoltată folosind ca ghid pentru evoluție tehnologică conceptul de sustenabilitate și estetică superioară. Compania este de asemenea puternic implicată în abordarea problemelor mediului înconjurător, fapt dovedit prin metodele de producție și instalație ecologice.

Vezi mai multe branduri: