VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Kristalia
Mese & scaune, Mobilier exterior

Fondată în anul 1994 în Friuli -Italia, de către antreprenori tineri cu două pasiuni comune: design-ul și jazz-ul, Kristalia a acordat o atenție specială proiectelor de design inovative prin experimentare și cercetare continuă pentru noi soluții tehnice, folosind materiale împrumutate din industria modei și sportului.

Website
 

Începând cu primul catalog lansat de Kristalia în anul 1995, producția a început imediat să reacționeze la nevoile publicului consumator orientat către finisaje contemporane, dar în același timp păstrând detaliile și stilurile tradiționale ale Italiei.

Compania a urmărit o direcție inedită, concentrându-și eforturile spre utilizatori finali care acordă atenție în particular caracteristicilor estetice și calitative exprimate prin stilul Italian contemporan.

Kristalia și-a păstrat poziția de lider și la nivel internațional, folosindu-se de un set de principii fundamentale ce includ: expertiză și încredere, produse unice și ușor de recunoscut, o consistență a produselor și comunicare. Filozofia companiei de cercetare continuă a noi viziuni estetice și calitate înaltă este cea care a propulsat compania pe noi culmi.

Designerii colaboratori ai Kristalia au fost premiați la mai multe competiții de design internaționale, precum locul 1  în categoria “Young&Design” pentru modelul Boum (Monica Graffeo), premiul Best of the Best la Interior Innovation Awards, pentru modelul Elephant Wood și o prezență la expoziția de design Triennale di Milano 2011.

Compania creează și produce o gamă largă de scaune, mese și accesorii pentru spații rezidențiale sau de tip office. Fie că sunt încorporate într-un mediu personal sau business, produsele Kristalia transformă spațiul într-un loc de joacă artistic.

Vezi mai multe branduri: