VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

4 Mariani
Canapele / Mobilier Living, Office / Birouri

Numele 4 Mariani provine de la cei 4 frați care au fondat compania în 1957 - Biagio, Tarcisio, Umberto și Emilio. În prezent, afacerea de familie se apropie de a treia generație la conducere, dar viziunea a rămas aceeași - creații realizate după gusturi contemporane, cu un grad de confort superior și o măiestrie inegalabilă în urmărirea celui mai mic detaliu de producție.

Website
 

50 de ani de tradiție și măiestrie în realizarea de obiecte prețioase de mobilier. Colaborând cu designeri de renume mondial și operând într-o fabrică de peste 22.000 mp, 4 Mariani este o companie de top din domeniul designului interior atât în Italia, cât și pe plan internațional.

Compania are două linii principale de producție – colecțiile pentru casă includ canapele, fotolii, paturi, scaune, biblioteci și mese. Colecțiile office includ birouri, mese de dimensiuni mari (de conferințe), scaune de birou, rafturi, sertare și alte spații de depozitare. Ambele linii de producție se adresează amatorilor de confort și calitate, fiecare produs fiind creat cu cea mai mare atenție la detalii, astfel obținând un finisaj impecabil și o durabilitate garantată măsurată în decenii.

Întregul proces de manufacturare are loc în interiorul fabricii 4 Mariani din Brianza, astfel obținând o omogenitate extrem de importantă în asigurarea calității în fiecare etapă, după nenumărate verificări și teste. Această fabrică se mândrește și cu faptul că este complet acoperită cu 3.816 panouri solare, operând la un nivel de sustenabilitate de 95%. Lemnul este obținut în mod natural din păduri cu un program strict de replantare a copacilor iar pielea este tratată doar cu substanțe ecologice.

Catalogul 4 Mariani prezintă o nouă dimensiune a confortului și eleganței contemporane, fie că este vorba de colecțiile pentru spații rezidențiale sau office. Precizie, rafinament și armonie – canapele și fotolii cu finisaje din piele sau materiale textile, mese din lemn atent prelucrat sau marmură în combinație cu metalul și mobilier de birou adaptabil în funcție de nevoile spațiului.

Calitate superioară bazată pe experiență, design inspirat din nevoile vieții contemporane, durabilitate garantată și o atenție imaculată la finisaje fac din 4 Mariani o companie care conturează rafinamentul oricărui spațiu într-un mod omogen și prețios.

Vezi mai multe branduri: