VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Agape
Băi, Obiecte sanitare

Fondată în anul 1973 de către familia Benedini, Agape își datorează o mare parte din estetică, inovație și pasiune, localizării geografice între orașele Milano, Veneția și Emilia. Sub expertiza Agape, spațiul de baie se transformă dintr-unul funcțional într-un centru emoțional al casei, devenind un mediu dinamic și învigorant devotat armoniei utilizatorului final.

Website
 

Înființată cu vocația de a crea noi modalități de interpretare a spațiului de baie, compania astăzi este un punct de referință pentru obiecte de mobilier contemporane. Încă de la început, un talent natural pentru design combinat cu o dorință de împărtășire a cunoștințelor cu cei mai buni designeri Italieni, au făcut ca Agape să  reprezinte cel mai interesant exemplu de brand “Made in Italy”.

Compania a câștigat numeroase premii de prestigiu internațional, printre care și  Design Plus. A fost selectată cu mai multe ocazii pentru Compasso d’ Oro ADI, inclusiv primind o mențiune specială pentru sistemul de mobilier Plus și cada de design Nivis. Aceste produse vor fi exponate la a XXIIIa ediție a premiilor, în Milano.

Căzi de o estetică extraordinară create din ceramică tradițională reprezintă o parte importantă din catalogul Agape, compania introducând căzi de marmură, sticlă și chiar din lemn. Astfel, Agape oferă noi posibilități mediului de baie prin materiale noi, care în trecut erau restricționate spațiului locuibil.

Accesoriile și obiectele de dimensiuni mici ale companiei, precum Barralibera, sistemul versatil de stocare, proiectat de către Marco Ferreri, de asemenea sparg barierele dintre baie și zonele locuibile ale spațiului rezidențial.

Vezi mai multe branduri: