VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Aster Cucine
Bucătării, Furnizori

Povestea Aster Cucine începe cu mult timp în urmă, și este la fel acum ca și cum era atunci - despre tradiție 100% Made In Italy, materiale care evocă emoții și sustenabilitate din dragoste pentru mediul înconjurător.

Website
 

Eleganță atemporală, o viziune clară bazată pe sustenabilitate și pasiune nemărginită pentru măiestria tradițională Italiană sunt câteva dintre elementele care fac din Aster Cucine un nume important în producția de mobilier de bucătărie în Europa.

Filozofia de creație Aster Cucine pornește de la conceptul de „stare de spirit”, de aici și secțiunea Moods de pe website-ul oficial. Fiecare material evocă anumite sentimente și dispoziții unice în spațiul tău. Lemnul (colecțiile Avenue, Portrait, Opera) oferă o sensație de căldură și apropiere cu mediul înconjurător, piatra naturală (Pure Glam) sugerează tărie de caracter și eleganță, iar metalul (Factory) este asociat cu mișcarea ultra-modernă și minimalism rece.

Însă combinațiile neașteptate de materiale, finisaje și stiluri duc la idei fresh, care merită explorate. De aceea bucătăriile Aster Cucine fac mereu pasul înainte spre design cât mai personalizat. Urmărește linkurile de mai jos pentru a vedea posibilitățile nelimitate oferite de Aster Cucine!

Vezi mai multe branduri: