VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Azzurra
Obiecte sanitare

O companie structurată pe aceleași 4 familii la conducere de peste 25 de ani, Azzurra Ceramica este astăzi un producător important de obiecte sanitare, cu distribuție în 35 de țări din întreaga lume. Pe lângă cele 3 unități de producție din Italia, compania a deschis Muzeul de Producție Ceramică, unde pot fi văzute procesele tradiționale care au ajutat la expansiunea fabricii de la bun început.

Website
 

„Ideile cu impact considerabil sunt întotdeauna cele simple.” Acest citat al scriitorului Leo Tolstoy stă la baza filozofiei de brand Azzurra Ceramica. Simplu înseamnă esențial, eficient și inteligent. Viziunea băii moderne este una de familiaritate, funcționalitate și mai important – creată cu cea mai mare grijă din materiale superioare.

Direcția nouă a companiei implică și colaborarea cu studioul de design de produs Angeletti Ruzza Design, împreună cu care au creat o varietate de colecții noi – atât în stil modern, cât și clasic. Iar ca și testament al meritului colaborării, Azzurra Ceramica a fost recunoscută la competiții importante de design internaționale precum: IF Product Design Award 2009, Design Plus 2009 și 2011 sau Compasso D’Oro 2011.

Simțul de responsabilitate socială al companiei este de asemenea inovator: prin participarea la proiectul Water Saving încă din 2010, Azzurra Ceramica a creat un sistem patentat aplicat la toate colecțiile din portofoliu, care reduce consumul de apă la utilizarea toaletei de la standardul de 9 litri la doar 3 litri. Astfel, sistemul Water Saving ajută și facturile la utilități, dar și la salvarea planetei.

Portofoliul Azzurra Ceramica include chiuvete, mobilier pentru chiuvete, wc-uri și bideuri, cădițe de duș și căzi de baie, create de către designeri recunoscuți la nivel internațional, cu materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie inovatoare.

 

 

Vezi mai multe branduri: