VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Battistella
Canapele / Mobilier Living, Mese & scaune, Office / Birouri, Paturi / Dormitoare

Povestea Battistella începe în anul 1953, atunci când un tânăr numit Alfredo Battistella deschide o fabrică mică de mobilier, lucrând alături de angajați și prieteni. Odată cu trecerea timpului, compania sa a evoluat în piatra de temelie a industriei de design interior Italian, datorită determinării și îndrumării de lider a lui Mario Battistella, fiul lui Alfredo, care contribuie cu noi idei și în permanență investește în noi tehnologii.

Website
 

Battistella a avut parte de o creștere fabuloasă din rădăcinile modeste ale anilor ’50, în principal datorită departamentului de cercetare și dezvoltare. Acolo sunt testate noi metode de finisaj și idei inovatoare pentru a fi aplicate liniei de producție. Echipele de designeri și ingineri, ajutați desigur de tehnologii de ultimă oră, urmăresc întregul proces de la creația primelor prototipuri, testele de fiabilitate ale materialelor, ciclurile de manufactură, funcționalitate și sustenabilitate, până la aprobare și producție la nivel industrial.

Această orientare spre detalii și dorință continuă de expansiune a adus compania în punctul în care se află astăzi și o menține pe o direcție ascendentă în domeniul designului interior. Probabil punctul forte al companiei este atenția acordată fiecărui pas în realizarea obiectelor de mobilier, o manifestație modernă a tradiției artizanale Italiene care încă este inima fabricii ultra-moderne. Aceste procese de manufacturare sunt realizate sub coduri interne strict aplicate, pentru a respecta atât clienții cât și mediul înconjurător. Sunt folosite doar materiale compatibile din punct de vedere ecologic și sub procese urmărite cu o atenție deosebită.

Oferind o gamă largă de produse pentru spații de tip living/dining sau dormitoare, colecțiile Battistella reprezintă un stil modern de viață, motivat de o dorință de a crea un mediu liniștitor, cu o funționalitate înaltă și nu în ultimul rând, deosebit din punct de vedere estetic  care poate fi numit acasă.

Țintind spre excelență, cu o viziune de viitor clară și încrezătoare, Battistella își asumă întotdeauna provocări noi și, alături de angajații săi se bucură de fiecare succes ca și o nouă treaptă în evoluția sa.

Vezi mai multe branduri: