VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Benjamin Moore
Vopsele decorative

Istoria de peste 130 de ani a brandului Benjamin Moore vorbește de la sine despre calitățile vopselelor decorative Americane care au cucerit lumea designului. Varietate, durabilitate și o permanentă cercetare de noi soluții au propulsat brandul în ceea ce este astăzi - un lider mondial.

Website
 

Benjamin Moore este prezent și în România de peste 10 ani și oferă soluții inovative de inspirație Occidentală. Colecțiile de vopsele și finisaje includ paletare cu tendințele actuale și viitoare, bazate pe direcția generală a arhitecților și designerilor de interior. Citește acum despre culoarea anului 2018, Caliente AF-290!

Catalogul Benjamin Moore include peste 100.000 de culori disponibile, în mai mult de 1800 de nuanțe marcă înregistrată, și produse 100% ecologice, fără plumb sau mercur, și mereu la standarde UE în ceea ce privește compușii organici volatili.

„Ne purtăm urât cu vopselele noastre.” este crezul Benjamin Moore. Toate produsele sunt testate în poligoanele special amenajate, în diverse condiții meteorologice, timp de luni sau chiar ani. Astfel, orice produs Benjamin Moore poartă garanția durabilității în orice condiții și aceeași calitate în timp ca în ziua aplicării.

Proiectele realizate cu Benjamin Moore variază de la recepții de hotel, la proiecte rezidențiale complete și până la uși de intrare în casă (vezi imagini în galerie).

Vezi mai multe branduri: