VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

De Rosso
Camere copii, Canapele / Mobilier Living, Office / Birouri, Paturi / Dormitoare

Compania născută din intuiția lui Roberto De Rosso în anii 1980 a preluat stilul creativ al mișcărilor deceniului și a dezvoltat un stil de mobilier nou, cu o gândire "outside the box", o viziune lucidă și îndrăzneață. Astăzi, fabrica De Rosso își are sediul în Nordul Italiei, unde au loc 99% din procesele de producție, fiind bazate exclusiv pe comenzi din partea clienților.

Website
 

Creațiile semnate De Rosso sunt disponibile la un nivel absolut de customizare – de la culori, materiale, până la formele finale ale produselor. Pentru aceștia, restricțiile de dimensiuni sau de formă nu reprezintă o problemă, fiecare produs final putând fi considerat o piesă exclusivă, deoarece customizarea nu reprezintă o excepție – ci este însăși regula.

Expresia care definește piesele De Rosso este „simplitate prin creativitate”, iar acest lucru poate fi observat în fiecare model, integrat perfect în orice spațiu – fie el rezidențial, office, comercial sau public. Principiul companiei este de a crea soluții versatile și originale, cu scopul de a face viața de zi cu zi mai ușoară și prețioasă.

Peste 200 de opțiuni de culori și finisaje oferă o varietate excepțională de personalizare a unui spațiu. Compania se mândrește cu cea mai bună tehnologie pentru produsele adaptate nevoilor tale – măiestria tradițională Italiană a lucrului hand-made, care adaugă un șarm aparte fiecărui produs.

Gama de produse a companiei este extrem de variată, aceasta incluzând biblioteci, dulapuri, canapele, mese, birouri, fotolii, sisteme de uși glisante, accesorii de baie și decorative, dar cel mai important atribut al gamei este posibilitatea de a realiza mobilier la comandă, realizat după necesitățile și dorințele tale.

Sisteme de birouri ergonomice cu scopul de a economisi spațiu, rafturi de bibliotecă cu un design inedit, mese integrate pentru bucătării, dormitoare sau camere de zi, accesorii decorative pentru spații comerciale sau publice și multe alte soluții integrate potrivite personalității spațiului tău.

Vezi mai multe branduri: