VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Decor Walther
Accesorii baie

Totul a început în 1973, cu un mic magazin de accesorii de baie al lui Harald Walther, care a evoluat de-a lungul a 4 decenii într-un brand internațional lider în domeniu. Astăzi Decor Walther este sinonim cu produse de calitate superioară cu un limbaj estetic de excepție.

Website
 

Decor Walther ca și brand se auto-descrie în 2 cuvinte: discreet luxury. Cu fiecare colecție realizată, Decor Walther urmărește un design expresiv și ieșit din tiparele timpurii ale modei, astfel încât personalitatea estetică să fie la fel de relevantă oricând.

Identitatea estetică a produselor oferă un efect de armonie spațiului de baie, prin aspectul minimalist și liniilor simple. Atenția la cele mai mici detalii este de asemenea o prioritate pentru Decor Walther – calitatea poate fi observată atât prin privire, cât și prin atingere. În spatele oricărui produs se află o cercetare minuțioasă a finisajelor, materialelor și aplicațiilor în baie, iar în stadiile finale, producția este realizată manual.

Pe lângă multitudinea de accesorii de baie, Decor Walther realizează și oglinzi cosmetice, cu lumină și mărire până la 10x, scaune de baie și corpuri de iluminat suspendate sau cu montaj pe perete și tavan. Gama de produse este extrem de variată și se adaptează extrem de ușor în băi cu un design contemporan.

Vizualizați colecțiile Decor Walther urmând linkul de mai jos.

Vezi mai multe branduri: