VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Fabbian
Corpuri de iluminat

Cercetare și tradiție din 1961 - aceasta este identitatea Fabbian Illuminazione. Bazat pe stilul tipic din nordul Italiei, compania încorporează un mix eclectic de design și materiale pentru creații deosebite, recunoscute de către arhitecți și designeri din întreaga lume.

Website
 

Experiența își spune cu adevărat cuvântul când vine vorba de Fabbian Illuminazione – printr-un departament de Cercetare/Dezvoltare extrem de bine pregătit și o rețea de colaboratori în permanentă căutare de noi cerințe ale pieței, compania a reușit să creeze un portofoliu impresionant de colecții și realizări.

Un stil eclectic, dar vizibil influențat de piața modernă de design, este arhiprezent în cataloagele Fabbian. Designeri de renume internațional utilizează materiale de înaltă calitate, controlate printr-un proces de producție intens supervizat, pentru a crea obiecte de interior deosebite și perfect echilibrate între design și funcționalitate.

Catalogul Fabbian oferă soluții de iluminat atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru industria HoReCa. Mai mult, compania oferă posibilitatea de a concepe obiecte „bespoke”, construite în jurul viziunii arhitecților sau a designerilor de interior. Astfel, orice necesitate poate fi satisfăcută, indiferent de particularitățile proiectului.

Realizările internaționale ale Fabbian vorbesc de la sine, cu asemenea nume în portofoliu precum Hotel Marriot, Excelsior Gallia Milano, Hotel Plaza Ljubljana, sediul FedEx Dallas, consulatul Italian Sankt Petersburg și aeroporturi internaționale precum Paris, San Francisco și Hong Kong.

Desigur, viziunea Fabbian cuprinde în continuare proiecte rezidențiale, acest lucru fiind vizibil în noile colecții de corpuri de iluminat suspendate, aplici și plafoniere, pe care le poți vedea în link-urile de mai jos.

Vezi mai multe branduri: