VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Fendi Casa
Canapele / Mobilier Living, Paturi / Dormitoare

Începând cu 1989, Fendi Casa creează obiecte de mobilier prestigioase și piese de design cu un stil instant recunoscut și inegalabil. Un proiect bazat pe stilul de viață Italian în care tradiția este constant reinterpretată prin tonuri inovative și contemporane, Fendi Casa reprezintă o alegere firească pentru proiecte de design interior exclusive în locații remarcabile din întreaga lume.

Website
 

Unicitatea, pasiunea și excelența sunt unele din elementele pe care Fendi Casa le utilizează în extinderea esteticii unui spațiu într-un concept de confort fermecător, reunind istoria cu modernitatea.

Fendi Casa nu înseamnă doar produse, nu doar rezultatele designului, a tehnologiei și a cercetării. Ci înseamnă expresia unei măiestrii care încorporează progresul tehnologic, Fendi Casa este un mod de a trăi care descrie modernitatea contemporană, sub o expresie avant-garde care ne permite să ne imaginăm viitorul prin prisma elementelor recuperate ale clasicismului.

Apartamente, spații rezidențiale, yachturi și chiar avioane private: fiecare proiect amenajat de Fendi Casa este o celebrare unică și exclusivă a spațiului . Cu atenție strictă acordată mediului înconjurător, precum și gusturilor fiecărui client în parte, compania oferă o atingere luxuriantă vieții, cu o minunată atenție la detalii și materiale, creând un mediu unic acoperit de stil și măiestrie.

Catalogul vast al companiei conține obiecte de mobilier și accesorii pentru fiecare mediu al casei. Soluții rafinate, o armonie perfectă între fluxul rapid al vieții moderne, complementat de detalii retro: design de lux cu note de eleganță și subtilitate. Materialele sunt atent selecționate pentru a garanta durabilitate și confort maxim ca adaos la stilul inegalabil.

Vezi mai multe branduri: