VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Haro
Parchet

În 1866, o mică fabrică de cherestea aparţinând lui Franz Paul Hamberger este deschisă în regiunea Bavaria. Mai bine de 150 de ani au trecut, afacerea a rămas una de familie, singura diferență este că astăzi Haro este un lider al industriei de parchet în Germania, aflat la conducerea celei de a 5a generație.

Website
 

Cunoștințe și expertiză perfecționate pe parcursul a 5 generații. Această sinteză a tradiției și inovației se reflectă în fiecare colecție de parchet Haro. Lemnul de înaltă calitate provenit din păduri atent supervizate și îngrijite, este rafinat prin procese manufacturiere ultra-moderne și tehnologii de pardoseală aplicate pentru maximă durabilitate și sustenabilitate.

În portofoliul companiei se regăsesc colecții diverse cu opțiuni de pardoseală din parchet stratificat, parchet laminat și chiar pardoseală din lemn de plută.  Alte soluții disponibile exclusiv prin Haro sunt colecția Celenio, un nou concept în pardoseală care imită gresia – bazat pe fibre comprimate de lemn, colecția Disano, pentru medii sterile și colecția de pardoseală pentru săli de sport – cu rezistență superioară la activitate intensă.

Având o prezență în peste 90 de țări la nivel mondial, Haro se poate lăuda cu o poziție de top în rândul clienților și deține o postură de inovator în domeniul pardoselii. Compania răspunde într-un mod prompt la fiecare nevoie și tendință a pieței, creând produse de care pot beneficia toate categoriile de public.

În completare la gamele variate de produse de pardoseală, compania mai oferă și accesorii pentru montarea sau întreținerea parchetului, astfel încât tu să beneficiezi de soluții de pardoseală care rezistă o viață întreagă!

Caută în cataloagele de mai jos codul produsului preferat și cere acum o ofertă de preț!

Vezi mai multe branduri: