VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Innovation Living
Canapele / Mobilier Living

Fondată în anul 1989, Innovation Living este o companie Daneză specializată în canapele modulare , respectiv canapele extensibile de un design deosebit, bazat pe sustenabilitate și inovație. Funcționalitatea și estetica sunt îmbinate în mod armonios pentru un stil modern, tipic Scandinav de amenajare interioară.

Website
 

Design multifuncțional pentru spații versatile. Innovation Living creează canapele modulare, extensibile, fotolii, precum și accesorii: mese, perne și chiar „beanbags”. Produsele împart un set predefinit de principii – un caracter inovativ aparte, o funcționalitate convingătoare, confort în ședere și dormit și o durabilitate garantată .

Ceea ce compania face diferit pentru a încorpora un grad ridicat de confort și unicitate în design în fiecare model, este focalizarea spre materialele și tehnologia din spatele saltelei, precum și separarea acesteia de baza metalică puternică, cu elemente de lemn pentru un finisaj elegant. Prin această viziune dublă asupra canapelelor este posibilă multifuncționalitatea aparte a produselor companiei.

Potrivite de asemenea și pentru spații office datorită adaptabilității materialelor și culorilor, produsele Innovation Living reflectă perfect viziunea Daneză de a nu compromite stilul în fața confortului, ci de a-l folosi pentru a evidenția calitatea.

Vezi canapelele Innovation Living disponibile în Shop, special alese de designerii noștri pentru tine!

Vezi mai multe branduri: