VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Italamp
Corpuri de iluminat

Fondată în anul 1975 și condusă până în prezent de către familia Vitadello, Italamp este un furnizor de top în materie de soluții de iluminat create în Italia. Profitând de o identitate internațională, compania este caracterizată prin folosirea de modele din cristal lucrat manual, creând obiecte unice care definesc și personalizează orice cameră.

Website
 

De-a lungul istoriei sale de peste 40 de ani, Italamp a colaborat cu arhitecți cunoscuți la nivel internațional în industria iluminatului, dezvoltând o cultură de brand bazată pe experiență și expertiză, de importanță majoră în fiecare pas al producției, de la designul inițial până la instalare.

Italamp creează obiecte de iluminat din cristal, de o valoare extraordinară, menite să aducă un simț de grandoare și eleganță spațiilor rezidențiale și industriale. Realizând proiecte pentru clienți precum Van Cleef & Arpels New York Flagship Boutique, Hotel Edouard VII Paris și Swarovski Crystal Palace, Italamp este un nume important în domeniul designului interior de tip high-end la nivel mondial.

Compania operează în două linii principale de producție, design contemporar și clasic. Aceasta a creat colecția Lighting Experience pentru piese moderne și colecția Cult pentru modele clasice menite a fi privite dintr-o nouă perspectivă.

Italamp este o expresie a adevăratei măiestrii Italiene, focusate pe eleganță estetică, o reconfigurare a elementelor clasice de design combinată cu pasiunea de creație într-o nouă eră a soluțiilor de iluminat.

Vezi mai multe branduri: