VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Kasthall
Tapet, deco & more

Istoria companiei Kasthall datează din anul 1889, atunci când electricitatea a fost prima dată introdusă în Suedia. Antreprenorul / designerul Ludvig Anderson a deschis prima fabrică industrială de covoare din țară. În anii care au urmat, mai mulți designeri respectați au apreciat stilul creativ și calitatea superioară a covoarelor Kasthall, astfel începând colaborarea cu compania, astfel dezvoltând o cultură de brand autentică și durabilă.

Website
 

În zilele noastre, sediul Kasthall se află în aceeași locație, dovadă a angajamentului companiei pentru autenticitate și menținerea tradiției de producție. Chiar dacă spiritul suedez este adânc întrepătruns în istoria companiei, astăzi Kasthall este prezentă în peste 40 de țări, cu showroom-uri în Milano și New York.

Pasiunea din spatele fiecărui covor produs de companie este aceeași de 120 de ani – aceea de a crea produse unice, durabile și de neînlocuit. Dorința de a experimenta și de a rescrie tradiția este ceea ce face Kasthall să evolueze constant și să îmbine elemente cunoscute cu neașteptate.

Fiecare covor produs de companie este creat special pentru a reprezenta nevoile, dorințele și viziunea beneficiarului. Materialele folosite sunt alese cu cea mai mare grijă și caracteristicile acestora sunt considerate în prealabil pentru diferitele condiții de utilizare și amplasare, precum rezistența la umezeală, rezistența la foc sau necesitățile mediului exterior.

Pe lângă ghidul oferit de website-ul Kasthall pentru alegerea unui covor potrivit ( mediul ambiental, culoare, personalizare ), puteți găsi de asemenea o arhivă cu toate modelele create din anul 1950 până în zilele noastre, pentru a vă putea confirma sau modela ideile de amenajare pentru spațiul dumneavoastră.

Vezi mai multe branduri: