VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Lualdiporte
Usi Interior / Exterior

Un deschizător de drumuri al designului industrial aplicat ușilor încă din anul 1960, Lualdiporte a adus la viață o gamă de produse de înaltă calitate create de nume importante ale designului Italian și internațional, începând cu Luigi Caccia Dominioni, colaboratorul companiei. Dezvoltând produse atent prelucrate și sustenabile de-a lungul a 4 generații, Lualdi a avut un impact răsunător asupra domeniului designului interior Italian.

Website
 

Câștigând premii majore și având expoziții deschise în unele dintre cele mai influente orașe din domeniul designului, precum Milano, Paris, Tokyo, Madrid, New York etc. Lualdiporte este unul dintre cele mai ușor de recunoscut și respectate branduri Italiene pentru design de uși de pe piață.

Experimentând cu forme noi, tehnologii, procese și materiale – prin această cercetare riguroasă și dezvoltare de-a lungul timpului, Lualdiporte a câștigat un renume la nivel mondial pentru designul ușilor de interior. Un exercițiu în armonie pentru casă, creând spațiu și captivând stilurile diferite ale fiecărei camere, ușile Lualdi oferă un element arhitectural unic cu fiecare colecție și fiecare model în parte.

În decursul a 4 generații, compania nu doar a ridicat la rang de artă atenția la detalii cu fiecare produs, ci și a făcut eforturi majore pentru protecția mediului înconjurător prin crearea de produse sustenabile, din  materiale și resurse regenerabile.

Fie că este vorba de produse din lemn masiv, cadre de aluminiu sau din sticlă, materialele brute sunt atent selecționate și procesate pentru a asigura cea mai înaltă calitate a produsului final. Fiecare ușă își demonstrează propria originalitate estetică, datorită caracteristicilor unice, care reușesc să captureze esența spațiului.

Vezi mai multe branduri: