VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Marca Corona
Furnizori, Gresie și faianță

Așa cum îi spune și numele, Marca Corona a fost fondată în 1741 și este cea mai veche companie producătoare de plăci ceramice din regiunea Sassuolo, probabil cel mai important hub al acestei industrii din întreaga Europă.

Website
 

Un nume atât de important în istoria de producție ceramică Italiană, încât a fost deschis și un muzeu pe această temă – Galleria Marca Corona. În zilele noastre, brandul și-a făcut un renume la nivel internațional, cu peste 75% din volumul de vânzări fiind în afara Italiei.

Colecțiile Marca Corona sunt la fel de diverse precum sunt eclectice: orice dimensiune, formă, culoare și chiar și efect se poate regăsi în catalog – efect de marmură, piatră naturală, lemn, terracotta, beton, metal, majolica și chiar și modele „printate”. E pur și simplu imposibil să parcurgi catalogul brandului și să nu găsești ceva spectaculos, perfect pentru proiectul tău.

Datorită facilităților impresionante, producția Marca Corona este unul dintre punctele sale forte – tehnologiile utilizate în procesul de manufactură sunt „industry-leading”, iar rezultatele finale sunt impresionante. Dimensiunile plăcilor ajung până la 120 x 278cm, cu o grosime de doare 6mm și cu posibilitatea de a printa design-uri speciale (așa numitul „wallpaper effect”).

Vezi mai multe branduri: