VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Nidi
Camere copii

Pornind de la mica fabrica de mobilier a tânărului Alfredo Battistella în anul 1953, compania Nidi a devenit oficial o entitate distinctă a grupului Battistella în anul 1992, odată cu trecerea la a doua generație de antreprenori a familiei. Tradiția a fost îmbinată cu noi tehnologii și o dorință de a realiza design pentru camere de copii cu personalitate și culoare.

Website
 

Istoria companiei Battistella este scrisă de oamenii care au dat viață pasiunii pentru design și obiecte artizanale, iar acest lucru este evident în proiectele realizate astăzi de Nidi. Principala ambiție a companiei este de a integra elemente de joacă, culoare și armonie în camerele de copii și tineret.

Nidi produce mobilier integrat pentru camere de copii, paturi, birouri, scaune, dulapuri, covoare, tapet și alte accesorii, iar fiecare produs este atent creat pentru a evoca spiritul de curiozitate și inventivitate tipic copilăriei. Visele sunt astfel puse pe hârtie și proiectate în așa fel încât să se integreze perfect cu restul elementelor camerei.

Tehnologia specială folosită în toate fabricile Battistella permite companiei să realizeze produse după dorințele și necesitățile oricărui client, fără a compromite în orice fel durabilitatea și designul deosebit al acestora.

Sistemele de mobilier integrat reprezintă punctul central al proiectelor Nidi, deoarece sunt o metodă ideală de eficientizare a spațiului, care devine din ce în ce mai restrâns odată cu creșterea copiilor.

 

Vezi mai multe branduri: