VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Novacolor
Vopsele decorative

Din 1982 în slujba creativității tradiționale Italiene. Novacolor s-a născut ca și un brand dedicat cercetării și inovației continue în domeniul tencuielilor decorative și a finisajelor arhitecturale exclusive. În 2009, Novacolor se alătură grupului San Marco, lider italian în producția de vopsele și lacuri pentru industria profesionistă de construcții

Website
 

Viziunea brandului Novacolor este bazată pe ideea: „Arta nu este doar agățată pe pereți. Este și aplicată pe ei.” Această viziune a condus la o abordare non-conformistă și extrem de creativă asupra tencuielilor decorative și a efectelor texturate, pentru interior și exterior.

Pornind de la idei inovatoare, focusate pe aspectul vizual, dar și respectând mediul înconjurător, compania dezvoltă materiale de cea mai înaltă performanță pentru a crea soluții decorative pentru proiecte de design interior.

Toată gama de produse Novacolor folosește materie primă organică, cu conținut extrem de redus de compuși organici volatili (VOC) și face eforturi considerabile pentru a studia ciclul de viață al fiecărui produs în condiții . Astfel, toate produsele companiei au un impact minim asupra mediului înconjurător și protejează utilizatorul de orice risc asociat folosirii de materiale care ar putea afecta sănătatea pe termen lung.

„Partenerul ideal al arhitecților și designerilor” – Novacolor se poate mândri cu o politică de cercetare și dezvoltare renumită pentru atitudinea think-outside-the-box. Tencuielile decorative multi-strat și efectele texturate adaugă o dimensiune complet nouă oricărui spațiu și deschid o multitudine de posibilități de amenajare în stiluri moderne sau retro.

Vezi mai multe branduri: