VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Palazzetti
Seminee, radiatoare

Tehnologie de partea naturii. Inovație bazată pe respect pentru mediul înconjurător. Aceste lucruri definesc Palazzetti ca și companie. Soluții de încălzire pentru spații de tip living/ dining, bucătării sau de exterior, menite să aducă un nivel extra de confort și siguranță casei tale. Inspirație din natură, evoluție prin tehnologie.

Website
 

“Félicitations du Jury” la Grand Prix de L’Innovation în 3 ediții diferite (2005, 2008, 2009) pentru categoria de produse de încălzire domestică pe bază de lemne, i-a adus un nivel de recunoaștere internațională de invidiat companiei ca și producător de soluții de încălzire și inovator continuu în domeniu.

În anii 2013, 2014 și 2015, Palazzetti a fost recunoscută și pe aspectul de design, fiind acordată premiul Le Design Plus oferite de ISH, Good Design 2014 de către  Chicago Athenaeum și respectiv, două premii German Design Awards 2015.

Pentru companie, fiecare dintre aceste distincții este o realizare în sine, dar de asemenea reprezintă un punct nou de lansare – o dedicare reînnoită pentru continuarea investițiilor și cercetărilor tehnologice în viitor. De fapt, produsele Palazzetti ies în evidență pe piața internațională prin design și inovație, calitate Italiană și creativitate.

Palazzetti oferă șeminee create de designeri, cuptoare de interior sau exterior și grătare de exterior, toate funcționând pe bază de lemne, spre deosebire de combustibili fosili, urmând principiul de lemn ca și sursă regenerabilă de energie, compus din carbon și eliberând carbon atunci când arde, astfel oferind un echilibru pentru sustenabilitate pe termen lung.

Palazzetti ca și o companie de familie (3 generații până în prezent) a fost fondată cu o misiune de a crea șeminee inovative care nu sunt doar de o frumusețe deosebită și construite cu atenție, dar sunt ușor de instalat, și astfel și de menținut. După mai mult de 60 de ani de cunoștințe acumulate de companie, produsele Palazzetti reprezintă cea mai bună soluție de sisteme de încălzire pentru sustenabilitate, simț estetic deosebit și calitate superioară.

Nou! Catalogul Garden de la Palazzetti prezintă soluții de gătit exterior – grătare, cuptoare și chiar bucătării complete! Creează-ți propriul stil prin module ușor de montat și pregătește masa cu stil, pentru toată familia!

Vezi mai multe branduri: