VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Pointhouse
Mese & scaune

Înființată dintr-o viziune de sustenabilitate în ceea ce privește viitorul industriilor HoReCa și office, Pointhouse creează mese și scaune de design de peste 30 de ani, cu impact redus asupra mediului înconjurător. Misiunea companiei este să ofere produse accesibile fără compromisuri asupra calității sau valorilor ecologice.

Website
 

Produse 100% Made In Italy cu peste 30 de ani de experiență, concepute special pentru sectorul HoReCa, office și comercial. Aceasta este cea mai simplă descriere a companiei Pointhouse. Prin specializarea doar pe mese și scaune, Pointhouse poate oferi o producție extrem de eficientă, ceea ce înseamnă timpi de livrare reduși și posibilități nenumărate de personalizare a finisajelor.

Mesele și scaunele Pointhouse sunt utilizate de designeri din toată lumea pentru amenajarea zonelor de food court ale mall-urilor, spațiilor publice din clădiri comerciale și desigur și în proiecte rezidențiale pentru zonele de dining și bucătării.

Comandă acum produse din portofoliul Pointhouse cu transport gratuit oriunde în România, exclusiv prin White Dot Design!

 

Vezi mai multe branduri: