VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Refin Ceramiche
Gresie și faianță

Parte a celui mai mare grup producător de plăci ceramice din Europa - Gruppo Concorde, Refin Ceramiche se poate mândri cu o prezență impresionantă pe piața internațională de peste 5 decenii. Iar cu o înclinație evidentă spre estetică desăvârșită, compania este astăzi în prim plan cu proiecte de tip corporate și HoReCa din întreaga lume.

Website
 

Istoria vastă a Refin Ceramiche începe din anul 1962 și continuă astăzi printr-o viziune clară, focusată pe avansuri tehnologice și cercetare de design continue. Compania este un aliat puternic pentru arhitecți și designeri de interior din întreaga lume, oferind soluții inovative de plăci ceramice în concordanță cu tendințele viitoare ale pieței.

Înțelegerea nevoilor beneficiarilor finali este rețeta succesului pentru orice producător din domeniul designului de interior, însă pentru Refin Ceramiche este motorul care conduce dezvoltarea companiei și perseverența în cercetare.

Gresie cu aspect de lemn, gresie și faianță decorativă, plăci porțelanate cu aspect de piatră și plăci mozaic sunt toate regăsite în colecțiile Refin Ceramiche (link mai jos). Prin procese de producție similare cu cele naturale  – temperaturi peste 1200°C, presiune ridicată și eliminarea tuturor bulelor de aer – se creează un material extrem de rezistent la apă (ISO 10545-3), ultra-rezistent la abraziune (ISO 10545-6), rezistent la căldură și îngheț (ISO 10545-8&9) și care nu se pătează indiferent de compoziția chimică a petei (ISO 10545-14).

Refin Ceramiche este alegerea ideală pentru plăci ceramice Italiene de o calitate excepțională, cu o variație mare de modele și finisaje, totul la cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

Vezi mai multe branduri: