VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Ridea
Seminee, radiatoare

Reprezentând o parte esențială a grupului FECS Industrial Holding, Ridea se evidențiază prin capacitatea sa unică de a produce obiecte din aluminiu de o calitate tehnică superioară prin transformarea directă a resturilor procesate obținute prin tratare. FECS aduce împreună un număr mare de branduri de importanță majoră în activități de reutilizare a metalelor procesate anterior în sectorul de reciclare.

Website
 

Ridea se identifică cu un nou concept de încălzire, printr-o combinație armonioasă de estetică, tehnologie, sustenabilitate și funcționalitate. Atenția la detalii, durabilitatea testată și demonstrată prin testare minuțioasă, sunt caracteristici fundamentale ale produselor companiei.

Gama largă de radiatoare din colecția Ridea este răspunsul la cererea pieței locale și internaționale pentru radiatoare de calitate superioară, folosind un design rafinat și funcțional, inspirate dintr-o cultură industrială ecologică și sustenabilă.

Colecția Ridea oferă o diversitate de radiatoare tubulare, multi-element sau turnate, precum și calorifere care încălzesc prosoapele, ideale pentru orice spațiu rezidențial. Catalogul este versatil în special în termeni de dimensiuni și opțiuni de finisaje, bazându-se pe trăsăturile unice ale produselor, reflectând perfect tradiția “Made in Italy”, unde designul rafinat se potrivește perfect cu soluții tehnice patentate și inovative.

Vezi mai multe branduri: