VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Skinwall
Tapet, deco & more

O companie în continuă evoluție, adaptată perfect secolului XXI, Skinwall creează modele de tapet decorativ de înaltă calitate cu o abordare modernă și romantică. Primul catalog oficial consta într-o colecție de 140 de abțibilduri decorative ușor detașabile pentru orice încăpere, însă cu un focus special spre camere de copii.

Website
 

Printr-o echipă talentată și diversă de designeri graficieni, atât din Italia, cât și alte țări de origine – care sunt inspirați din arta, designul sau cultura locală și internațională – Skinwall a reușit să creeze o gamă exhaustivă de modele de tapet pentru interior care să complimenteze orice încăpere prin culoare, compoziție și contrast.

Skinwall de asemenea poartă cu mândrie eticheta „100% Made in Italy”, de la stadiile incipiente de design până la producția efectivă și materiale folosite. Colecția de tapet de interior este denumită Decopaper și cuprinde în principal reproduceri de imagini de o calitate ultra high-definition, printate pe unul din cele 3 materiale disponibile, în funcție de cerințele utilizatorului final.

Aceste materiale sunt create special pentru a rezista la umiditate, la schimbări de temperatură și la degradare în timp, așadar este asigurată o durabilitate impecabilă, calități tehnice de excepție și culori vii chiar și după mult timp de la instalare.

Modelele de tapet Skinwall sunt împărțite în 3 colecții tematice diferite: Contemporary Design, Fragments of the Past și Wonderful Country, potrivite pentru diferite spații, cu aspect elegant, jucăuș sau relaxant. Aceste colecții de asemenea cuprind și modelele pentru camere de copii, care aduc lumi minunate și pline de culoare în spațiile celor mici.

Vezi mai multe branduri: