VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

SMEG
Baterii, Electrocasnice

De mai bine de 65 de ani, aparatele electrocasnice Smeg sunt văzute ca și soluții elegante pentru satisfacerea nevoilor vieții contemporane, în mare parte datorită colaborării cu arhitecți de renume mondial. Această evoluție constantă este posibilă doar prin atenția acordată calității materialelor, tehnologiei de ultimă oră și designului inedit aplicat fiecărui produs în parte.

Website
 

Fondată în nordul Italiei, în zona Reggio Emilia în anii 1950, SMEG este astăzi unul din liderii industriei electrocasnice mondiale, cu sedii și reprezentanțe în peste 20 de țări. Compania realizează aparate de natură electrocasnică pentru spații rezidențiale, dar și pentru restaurante și industria sanitară.

Viziunea SMEG este ca designul unui produs să reprezinte modul de comunicare cu mediul în care este amplasat și felul în care utilizatorul final interacționează cu acesta. Așadar, aparatele electrocasnice devin inima unui spațiu, bucătăria integrând funcțiile tuturor elementelor pentru a crea un ambient omogen și primitor. Această viziune este aplicată prin studioul intern de design al SMEG, în colaborare cu arhitecți recunoscuți internaționali, precum Guido Canali, Mario Bellini și studioul Piano Design.

Principiile de bază ale produselor SMEG, de la care se pornește procesul de creație sunt: durabilitate, siguranță, flexibilitate și atractivitate. De asemenea, există un focus clar asupra proceselor de testare a fiecărui model în parte, astfel obținând garanția fiabilității și rezistenței în timp. Aparatele sunt create pentru a fi ușor de folosit de către orice utilizator final și pentru a aloca eficient resursele naturale.

Tradiția Italiană de măiestrie în creație a ajutat compania să își definească identitatea, astfel că și modelele retro – care reprezintă stilul anilor 1950 – cât și modelele inovative ale prezentului, reprezintă un stil contemporan și elegant, indiferent de mediu. Desigur, în ultimele decenii nevoia de sustenabilitate și de ecologizarea proceselor de manufacturare a îndreptat compania într-o altă direcție, astăzi fiind certificată UNI EN ISO 9001, 14001, respectiv 18001.

 

Vezi mai multe branduri: