VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

SOVETItalia
Mese & scaune

Fondată la sfârșitul anilor 1980 de către 6 lucrători în domeniul sticlei în orașul Treviso, SOVET a evoluat într-un protagonist de succes al lumii designului de obiecte de mobilier create în Italia. Ceea ce SOVET face diferit pentru a se menține la un nivel înalt în domeniu, este să aplice elemente de înaltă funcționalitate și stil tuturor produselor sale.

Website
 

Pasiunea din spatele companiei și a evoluției sale continue se datorează îmbinării tradiției prelucrării manuale de sticlă în Italia, avansurile tehnologice din ultimele decenii și designul contemporan. În perioada incipientă a companiei, focusul principal era găsirea de noi soluții pentru sticla curbată, focus care a rafinat cultura de brand până în momentul lansării colecției Divetro în 2003, împreună cu studioul Altherr Lievore Molina.

Acest moment a fost unul de cotitură pentru SOVET , astfel că orientarea către cercetare, produse originale și inovative pentru casă sau spații office, își datorează inspirația din colecția Divetro.

După succesul colecției, compania a început colaborarea cu designeri de top, precum Matthias Demacker și Gianluigi Landoni, creând brandul SOVET de astăzi. Colecțiile noi sunt un simbol al minimalismului, inovației și al scopului unitar de a aduce compania pe o poziție de top în piața internațională.

Prin cunoștințele în domeniul sticlei și experienței de peste 25 de ani în domeniu, SOVET urmărește să răspândească designul, măiestria și calitatea înaltă a colecțiilor sale la nivel internațional.

Vezi mai multe branduri: