VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Swan
Canapele / Mobilier Living

Fondată în anul 1963 într-un mic oraș din vecinătatea Milanului de către familia Proserpio, Swan este specializată în obiecte de mobilier tapițate, purtând cu mândrie certificarea distinsă “Made 100% in Italy”, astfel confirmând o lungă tradiție de prestigiu care a ajutat compania să ocupe o poziție de top la nivel global.

Website
 

Swan este sinonim cu fotolii și canapele de calitate superioare. Este o companie care folosește tehnologie de ultimă oră pentru cercetare, dezvoltare și producția de noi concepte. Compania este chiar printre pionerii industriei în ceea ce privește materialele inovative, precum poliuretan turnat la rece și fibră de sticlă, dar și modalități noi de tăiere a fibrelor, ca și aparate laser.

Swan acordă atenție specială dezvoltării tendințelor pieței contemporane în materie de design și materiale, prin colaborarea cu designeri și arhitecți de renume pentru o perioadă lungă de timp. Toate produsele din gama Swan sunt caracterizate printr-un nivel de durabilitate extrem și un standard de calitate înalt, ca rezultat al muncii meticuloase și expertizei angajaților în fiecăre pas al procesului de producție.

Obiectele de mobilier tapițat Swan se evidențiază prin structura din lemn masiv, folosită în majoritatea produselor – cu excepția celor care necesită metal din motive de asamblare. Acest lucru conduce la crearea unui produs de calitate superioară, durabil, confortabil și ultra-rezistent la stres (elasticitate).

Portofoliul Swan include o gamă largă de canapele și fotolii, dar și “poufs” și accesorii precum măsuțe pentru cafea.

Vezi mai multe branduri: