VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Texturae
Tapet, deco & more

O viziune în stil avantgarde a 2 antreprenori din regiunea Reggio Calabria a dus la creația brandului Texturae - tapet decorativ realizat de designeri din întreaga lume, cu influențe din varietatea culturilor lumii.

Website
 

O altfel de interpretare a designului interior, prin modele cu adevărat unice de tapet decorativ, în stilurile eclectice ale Italiei. După cum spun chiar designerii Texturae, „nu este doar tapet, e o nouă perspectivă a spațiilor interioare, care remodelează și aduce la viață pereții.”

Portofoliul Texturae este împărțit în 3 colecții principale: WEFT, WARP și YARN. Aceste colecții reflectă stiluri diferite de viață și transmit diverse emoții beneficiarului final în momentul în care le privește.

Colecția Weft folosește efecte de culoare subtile în combinație cu variațiuni de forme intense, pentru a crea un contrast elegant, de sobrietate. Nu există modele supraîncărcate, se folosesc în schimb modele repetitive și simple pentru un efect de familiaritate.

În colecția Warp, culorile puternice și formele minimaliste creează un efect opus – cel de atragere a atenției. Nu există modele care se încorporează într-un spațiu, ci doar modele care elevează spațiul la rang de artă. Se recomandă pentru camere cu tavan înalt, pentru a obține un efect de grandoare și reverență.

Modele jucăușe, culori pastelate și vii, forme curioase – asta înseamnă colecția Yarn. Ideale pentru camerele de copii sau pentru adulți care caută să regăsească spiritul copilăriei. Prin design care stimulează curiozitatea, tapetul decorativ devine un joc interactiv de „găsește diferențele”.

Texturae înseamnă creativitate nemărginită exprimată în idei succinte, potrivite anumitor spații pentru a transmite o stare de bine oricărui vizitator.

Vezi mai multe branduri: