VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Twils
Paturi / Dormitoare

În cei peste 20 de ani de experiență în domeniul designului inovativ de paturi, Twils continuă în fiecare an să evolueze în baza viziunii de brand. Având o prezență importantă în cele mai competitive piețe de mobilier de pe glob, Twils s-a făcut remarcată pe orice piață nou targetată.

Website
 

Creată din ambiția de a ridica relaxarea la rang de artă, Twils este rezultatul unei familii de antreprenori care își respectă garanția de a oferi produse de cea mai înaltă calitate și un stil aparte utilizatorului final.

Entuziasm, competență, creativitate și cercetare sunt unele din atributele succesului Twils. Fiecare design individual realizat de companie își are o destinație aparte, împlinește anumite nevoi, vise sau ambiții. Munca integrată în realizarea acestor produse urmărește să includă vigoare, ergonomie și o stare de bine ca și beneficii principale oferite clientului.

Twils a obținut recunoaștere la nivel global, pentru capacitatea de producție și calitatea extrem de înaltă a produselor. Domeniul designului fiind unul în permanentă schimbare, Twils caută în permanență să creeze produse care se potrivesc perfect personalității omului modern și care reprezintă pasiunea acestuia.

Fie că alegi liniile de colecții clasice sau moderne, Twils oferă o gamă largă de paturi, saltele, accesorii și lenjerii de pat perfecte pentru a transforma orice casă într-un cămin primitor și relaxant.

În anul 2017, Twils lansează o nouă linie – Lounge – care oferă sisteme modulare pentru sufragerii, canapele, fotolii și accesorii în stil avantgarde, multe modele fiind realizate de designeri noi în portofoliu, precum Studio Viganò și Silvia Prevedello.

Vezi mai multe branduri: