Blog | Cum să amenajezi inteligent cu un buget limitat?
Articole Design Interior. Blog.Primul pas este să înțelegi exact ce poți face cu banii pe care îi ai. Pentru asta, e esențial să consulți un specialist. Ideal, să vorbești cu cel puțin doi designeri, ca să ai perspective diferite și să iei decizii mai informate.
Dacă te apuci singur, fără o strategie clară, riști să pierzi bani și să rămâi cu un proiect neterminat. E ca și cum ai sări de pe bloc cu o parașută… pe care nu ai verificat-o înainte.
Hai să discutăm despre proiectul tău!
Investind o oră și 600 de lei, vei primi:
✅ O imagine clară a situației tale actuale.
✅ O listă realistă cu ce poți face cu bugetul tău.
✅ Cel puțin trei pași concreți pentru a-ți transforma ideile în realitate.
Punem la bătaie peste 15 ani de experiență si echipa noastra de designeri astfel încât să economisești bani și timp.

Dacă totuși te mai gândești și îți pui întrebarea logică „Bine, bine dar poate bugetul meu este complet nerealist, mă fac de râs și mai dau și bani pentru asta”, uite aici câteva sfaturi:
- Evaluează ce este de făcut. De la caz la caz, ai putea fi într-una din următoarele categorii:
- Este suficient să mobilezi.
- Câteva mici modificări, zugrăvim, mobilăm și gata!
- Renovare completă, plecăm de acasă!
- Bugetul de obicei se împarte de la caz la caz astfel:
- Pentru mobilare: 50-60% pentru ce este cel mai important, 25% pentru lucruri mai puțin importante și 15% pentru montaj și accesorii.
- Pentru zugrăvit bugetul se poate da peste cap. Un buget de până de la 20% pentru zugrăvit ar trebui să fie indicele că te încadrezi. Dacă îl depășești bugetul e prea mic.
- În momentul actual, o renovare completă poate costa cât un împrumut din banca. Ca să știi că o scoți la capăt ar trebui să socotești toate suprafețele din casă: pardoseală + pereți + tavan, înmulțești cu 100 Euro și ai un buget cât de cât corect.
- Etapizează și calculează. Ai răbdare, strânge informațiile și compară-le între ele. Vizualizează ceea ce îți dorești. Nu te pripi, consultă-te și organizează-te. Atunci când te apuci de treabă fi pregătit, stabilește cu cine faci fiecare etapă, cât costă și cât durează. Setează-ți o marjă de întârzieri și neprevăzute.
Sper că ți-am fost de folos!
✉ Contactează-ne și hai să găsim cele mai bune soluții pentru tine!