VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Descoperă Eleganța: Extravaganța de Design Interior de Black Friday până în 15 decembrie!

Articole Design Interior. Blog.

Pregătește-te să transformi spațiul tău de locuit într-un refugiu al stilului și confortului! În acest Black Friday, White Dot Design este încântat să dezvăluie oferte exclusive ce vor înfrumuțesa proiectele dvs de design. Bucură-te de o reducere deosebită de 20% la serviciile noastre de proiectare personalizate și răsfăță-te cu un fabulos 15% reducere la toate produsele achiziționate. Este momentul să-ți reevaluezi, să redecorezi și să te bucuri de frumusețea spațiului tău!

De ce să alegi serviciile noastre de design interior în acest Black Friday?

20% Reducere pentru proiectele de amenajare interioara: Perfecționează-ți spațiul de locuit cu expertiza echipei noastre talentate de designeri. Indiferent dacă cauți o transformare completă sau doar câteva îmbunătățiri, serviciile noastre personalizate de design interior vor da viață viziunii tale. Creează un cămin care reflectă stilul și personalitatea ta, toate cu economii semnificative!

Explorează colecția noastră

15% Reducere la toate produsele achiziționate: Îmbogățește-ți decorul cu produse atent alese care se potrivesc gustului tău unic. De la piese de mobilier moderne la decoruri, colecția noastră are ceva pentru fiecare stil. Profită de entuziasmul Black Friday pentru a achiziționa piese perfecte pentru casa ta la o fracțiune din cost.

Cum să redefinești spațiul tău cu reducerile de Black Friday:

  • Explorează portofoliul nostru și imaginează-ți posibilitățile pentru casa ta.
  • Programează o consultație pentru a discuta nevoile tale de design interior cu experții noștri.
  • Bucură-te de o reducere de 20% la prețul cotat pentru serviciile noastre de proiectare.
  • O reducere de 15% la toate decorurile și mobilierul achiziționate.

Revitalizează-ți spațiile de locuit cu atingerea de sofisticare pe care doar White Dot Design o poate aduce. Fie că reamenajezi o singură cameră sau te gândești la o transformare completă a casei, acest Black Friday este o oportunitate de a redefini luxul la o fracțiune din cost.

Nu rata șansa de a transforma casa ta într-o creație genială. Programă-ți consultația, începe cumpărăturile și lasă magia designului de Black Friday să înceapă!

Cu design plin de bucurie,
Echipa White Dot Design