VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Vine vara – stam afara!

Articole Design Interior.

Citește articolul updatat cu noile colecții 2020!


Cu toții am așteptat venirea primăverii după această iarnă deosebit de lungă și grea. Ne-am săturat de hainele groase, temperaturile extreme, dar în special de reticența de a ieși afară.  Totul în moderație, chiar și statul în casă 🙂

Și după cum știm, odată cu revenirea soarelui, începem să privim înainte spre planurile de vară. Exact din acest motiv v-am pregătit în luna Aprilie o selecție superbă de mobilier de exterior high-end de la producătorul Italian Talenti Outdoor Living, ideal pentru serile petrecute cu prietenii la grătar în grădină, pe terasă sau în bucătăria de vară!

Talenti este un producător Italian de mobilier de exterior high-end, care realizează atât proiecte hoteliere/stațiuni de talie internațională (Mexic, Dubai, Costa Rica, Sardinia, etc.), dar și colaborează cu arhitecți și designeri din toată lumea la proiecte rezidențiale.

Referințele Talenti vorbesc de la sine despre calitatea impecabilă a materialelor folosite în producție, manopera de excepție Made in Italy și profesionalismul în livrarea rapidă a produselor. Aceste piese de mobilier de exterior și accesorii reprezintă nivelul de top al confortului și designului în stil Italian contemporan care este atât de iubit peste tot în Europa și nu numai.

Toate produsele sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și sunt disponibile spre livrare din Italia în doar 48h*, în limita stocurilor fabricii desigur! Transportul este gratuit oriunde în România!

Colecția Kira

Canapea și fotolii cu structură de aluminiu și împletituri realizate manual din material textil rezistent la intemperii, pentru un design de excepție. Pernele pe finisaj alb sunt realizate din material special DryFoam care protejează integritatea structurii, oferă un confort superior și sunt complet deshusabile.

Masă are un top de sticlă mată silk-screened pe finisaj gri și structură de aluminiu.

Set Canapea 2 persoane + 2 Fotolii + Masă cafea= 4.299 Euro

Vreau să comand!


Colecția Lily Teak

Un model inedit, cu finisaj din lemn de tec, potrivit atât pentru terase acoperite, cât și neacoperite. Pernele DryFoam sunt realizate pentru un confort deosebit, sunt rezistente la intemperii și complet deshusabile – fără probleme în mașina de spălat.

Masa are structură de aluminiu și top din sticlă mată silk-screened pe finisaj alb, același ca la canapele.

Set Canapea 2 persoane + 2 Fotolii + Masă cafea= 3.999 Euro

Vreau să comand!


Colecția Touch

O colecție completă, cu mobilier de lounge și dining, dar și pentru momentele de relaxare la căldura soarelui.

Canapele și fotolii cu structură de aluminiu vopsită în finisajul ales pentru a fi ascunsă perfect de materialul textil, perne extra comode, cu protecție la intemperii și complet deshusabile pentru o spălare ușoară.

Masa are un top de sticlă transparentă și aceeași structură de aluminiu acoperită de material textil în finisajul ales.

Set Canapea 2 persoane + 2 Fotolii + Masă cafea= 3.299 Euro

Vreau să comand!


Iar pentru mesele în familie pe terasă, există și mobilier de dining.

Set Canapea dining + 2 Scaune+ Masă cafea= 1.299 Euro

Vreau să comand!


Tot în colecția Touch există variantele de mobilier de relaxare – șezlonguri și scaune de lounge.

Set 2 scaune lounge + otoman = 649 Euro

Vreau să comand!


Set 2 șezlonguri Luxury = 929 Euro

Vreau să comand!


Colecția Step

O colecție în stil minimalist, special creată pentru terase neacoperite și spații verzi. Disponibilă în 3 variante de culori, beneficiază de aceeași structură de aluminiu și perne deshusabile, pentru a fi cât mai simplu de spălat.

Masa are un top de sticlă silk-screened lucios pentru un efect deosebit.

Set Canapea 2 persoane + 2 Fotolii + Masă cafea= 2.499 Euro

Vreau să comand!


Șezlongul Step îmbină un design minimalist spectaculos, cu un nivel de confort suprem – ideal pentru relaxare în jurul piscinei.

Set 2 șezlonguri Step= 599 Euro

Vreau să comand!


Toate produsele sunt disponibile doar pe bază de comandă, expediere din Italia în 48h de la confirmarea plății.

Mai multe detalii despre materiale, dimensiuni și culori prin e-mail, telefon sau formular de contact!

Note suplimentare: Pentru o protecție totală împotriva condițiilor meteo extreme, producătorul recomandă utilizarea de huse speciale pentru mobilier de exterior, disponibile la cerere.

Produsele sunt disponibile spre livrare în 48h de la confirmarea plății. Termenele de expediere pot varia în funcție de gradul de ocupare al departamentului de export al fabricii, iar livrarea în România este realizată prin firme de transport partenere în maxim 10 zile lucrătoare.

Promoție valabilă până la 1 Iunie 2019, în limita stocurilor disponibile.

White Dot Design – High-end Interiors