VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Promotie Iris Ceramica Diesel Living

Articole Design Interior. Produsul Lunii.

În lumina reflectoarelor luna aceasta se află noile colecții Iris Ceramica în colaborare cu Diesel Living. Cinci interpretări diferite ale unei viziuni industriale, stil care a acaparat lumea designului de interior în ultima perioadă.

Iris Ceramica este liderul mondial în producția de plăci ceramice glazurate, atât pentru interior cât și pentru exterior, parte a grupului FMG Iris. Colaborarea cu Diesel Living reprezintă un adevărat tur de forță – un mix eclectic de culori, stiluri, texturi și inspirații.

Army Blue Glaze, Colecția Camp

Iris Ceramica Diesel Living

Colecțiile de o personalitate impresionantă, transformă spațiul interior într-o reprezentare vizuală a exteriorului metropolitan. Detaliile, de o calitate ireproșabilă, conturează imaginea spațiului în cele mai subtile aspecte. Pentru a sărbători această colaborare, am ales toate cele 5 colecții – Camp, Industrial Glass, Solid Concrete, Stage și Hard Leather – ca și produsele lunii Martie/Aprilie.

White, Colecția Industrial Glass

Iris Ceramica Diesel Living

Black, Colecția Solid Concrete

Iris Ceramica Diesel Living

Ivory, Colecția Hard Leather

Iris Ceramica Diesel Living

Promoția lunii!

Acum poți beneficia de discount-uri speciale la comenzi de produse din gama Iris Ceramica Diesel Living, indiferent de cantitatea dorită! La orice comandă de până în 30 mp ai 10% reducere la prețul de listă și transportul la domiciliu gratuit.

Pentru comenzi de volum mai mare, discount-urile pot ajunge până la 25%! Alege din nenumărate combinații stilistice și de dimensiuni, astfel încât proiectul tău să te reprezinte în totalitate!

Contactează-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!

Detalii și comenzi la marketing@whitedotdesign.ro și la telefon 0728 160 655!

Vezi toate variantele de plăci ceramice din cele 5 colecții chiar aici.

 

Tobacco, Colecția Hard Leather

Iris Ceramica Diesel Living

Promoția este valabilă până pe 30 Aprilie pe întreg teritoriul României. Termenele de livrare standard sunt între 2-4 săptămâni și pot varia în funcție de stocurile producătorului.

Ai un proiect în care vrei să integrezi plăcile ceramice din colecțiile Iris Ceramica? Consultă acum designerul!