VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | White Dot Design – certificat Top 100 of Romania!

Articole Design Interior. Blog.

10 ani de activitate și succes pe piața din România ne-au adus multe momente de mândrie și împliniri. Nenumăratele noastre povești de succes în proiectarea de design interior vorbesc de la sine, iar testimonialele și feedback-ul clienților noștri ne ajută să fim mereu cea mai bună versiune a noastră!

Odată cu toate acestea, din când în când mai apar și performanțe neașteptate, dar foarte apreciate – publicări în reviste de profil, distribuiri ale paginilor mari de social media (#designinterior) și desigur diverse titluri onorifice.

Top 100 of Romania – Arhitectură & Design Interior

Website-ul agregator Top 100 Of Romania a numit White Dot Design ca și companie de top la nivel național pentru anul precedent!

Compilând rezultatele căutărilor de profesioniști în design interior, precum și indici de satisfacție și popularitate pentru anul 2021, studioul nostru a primit recunoașterea oficială ca și Top100 în categoria Arhitectură & Design Interior România!

Vizitează pagina oficială de profil!

Suntem onorați să reprezentăm această industrie la nivel național și ne face mare plăcere să contribuim la înfrumusețarea spațiilor rezidențiale / office din România!

Mulțumim tuturor urmăritorilor și fanilor muncii noastre și vă lăsăm cu un mesaj simplu: Nu ne oprim aici! 🙂