VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Wall&Deco
Tapet, deco & more

Profitând de un nivel masiv de creștere al companiei din 2005 până în prezent, Wall&Deco se află pe o poziție distinsă între companiile majore de design interior de pe piața internațională, cu showroom-uri în Milano, Singapore și Miami.

Website
 

Wall&Deco a fost fondată dintr-o intuiție a directorului creativ Christian Benini, iar din anul 2005 până astăzi, a luat cu asalt piața internațională de design interior, prin colecții spectaculoase și inventive de tapet interior și exterior contemporan.

O dovadă a renumelui companiei printre cei mai celebrați arhitecți și designeri ai lumii este faptul că multe dintre colecțiile brandului au avut apariții ca și exponate în marile capitale ale modei internaționale: Milano, Paris, Miami, Los Angeles și Tokyo.

Colaborând cu artiști graficieni de prestigiu din lumea întreagă, Wall&Deco caută mereu să exploreze stiluri noi, potrivite pentru anumite spații și menite a scoate în evidență anumite aspecte ale camerelor. Fie că este vorba de spații de tip office, dormitoare, camere de tip living/dining sau chiar băi, există un design pentru fiecare dorință.

Compania a patentat de asemenea în ultimii ani mai multe soluții inovatoare pentru a-și extinde gama de colecții. Sistemul Wet este primul tapet decorativ rezistent la apă, folosit în medii umede precum baie, saună sau altele, fără riscul de deteriorare în timp. În plus, noul sistem Out este un tapet de tip mural decorativ de exterior, bazat pe cercetarea formelor și aplicațiilor de design exterior pentru a crea un material 100% rezistent la intemperii.

Desigur, funcția principală a tapetului – fie de interior, fie de exterior – este farmecul său decorativ, aspect în care creativitatea și inventivitatea colecțiilor Wall&Deco iese în evidență. Ai de ales din peste 300 de modele unice, pentru a crea acel factor WOW pereților tăi!

Vezi mai multe branduri: