VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Wall&Deco
Tapet, deco & more

Profitând de un nivel masiv de creștere al companiei din 2005 până în prezent, Wall&Deco se află pe o poziție distinsă între companiile majore de design interior de pe piața internațională, cu showroom-uri în Milano, Singapore și Miami.

Website

Wall&Deco a fost fondată dintr-o intuiție a directorului creativ Christian Benini, iar din anul 2005 până astăzi, a luat cu asalt piața internațională de design interior, prin colecții spectaculoase și inventive de tapet interior și exterior contemporan.

Un indicator clar al renumelui companiei printre cei mai celebrați designeri ai lumii, este faptul că anumite colecții ale acesteia au avut apariții ca și exponate în cele mai semnificative orașe de modă : Milano și Paris.

Colaborând cu designeri independenți de prestigiu din lumea întreagă, Wall&Deco caută întotdeauna să creeze stiluri noi, potrivite pentru anumite spații și menite a scoate în evidență anumite aspecte ale camerelor. Fie că este vorba de spații de tip office, dormitoare, camere de tip living/dining sau chiar băi, există un design pentru fiecare dorință.

Compania a patentat de asemenea de-a lungul timpului mai multe soluții pentru a-și extinde gama de colecții. Sistemul Wet este primul tapet decorativ rezistent la apă, folosit în medii umede precum baie, saună sau altele, fără riscul de deteriorare în timp. În plus, sistemul nou Out este un tapet de tip mural decorativ de exterior, bazat pe cercetarea formelor și aplicațiilor de design exterior.

Desigur, funcția principală a tapetului, fie de interior, fie de exterior, este farmecul său decorativ, aspect în care creativitatea și inventivitatea colecțiilor Wall&Deco iese în evidență și creează un mediu fermecător pentru orice privitor.