VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Amenajare stand Crossover @Techsylvania 2018 Cluj!

Articole Design Interior. Evenimente.

Locația: Casa de Cultură a Studenților, Cluj Napoca

Data: 11 Iunie 2018

Porțile Techsylvania 2018 se deschid – cel mai mare eveniment de IT și Inovație din Europa spune „Bun venit!” celor peste 2000 de participanți. 2 zile de conferințe, workshop-uri și speakeri de talie internațională din industria tehnologiei.

Ca și co-organizatori ai Techsylvania, precum și sponsor principal, Crossover Romania a oferit ce are mai de preț, și anume resurse umane. Pentru cei nefamiliari, Crossover este o platformă de recrutare a profesioniștilor din industria tehnologiei și nu numai, cu angajatori de top din întreaga lume. Toate locurile de muncă disponibile sunt remote (la distanță), iar Crossover oferă de asemenea și soluții de team management, pentru a aduce mai aproape angajatorul de echipă. Astfel, companiile beneficiază de top 1% din talentul disponibil, iar angajații pot lucra în funcție de propriul program și de oriunde au nevoie!

Anywhere you want.

De aici și conceptul – „oriunde vrei să fii!”

În cadrul Techsylvania, în lobby-ul Casei de Cultură a Studenților, partenerii principali ai evenimentului au avut ocazia de a expune standuri pentru a deschide conversații cu participanții evenimentului și de a își prezenta serviciile oferite! Culori puternice, structuri interesante și idei originale au prins formă în ziua de 11 Iunie, începând cu ora 9:00, iar probabil standul care a stârnit cea mai mare curiozitate din partea vizitatorilor a fost chiar Crossover!

Așadar, ce este proiectul surpriză?

În ultimele 3 luni de zile, am pornit de la o idee simplă – munca tip „remote” (la distanță) – pentru a dezvolta un concept de amenajare, respectiv implementare, pentru standul companiei Crossover. Pe baza acestei idei, designerii echipei au pornit în cercetare pentru diverse obiecte, decorațiuni și imagini care să captureze esența a 3 locații distincte – pădurea, plaja și orașul.

Astfel, rezultatul final pentru spațiul de 5 x 3m disponibil a cuprins o împărțire pe 3 zone, după cum urmează:

  • Pădure – culori și materiale naturale, în armonie cu elementele

Obiecte incluse: gresie French Woods Elm 20x120cm – Iris Ceramica, scaune și masă Leaf (frunză) – Arper, lampă cu abajur din lemn natural – Arhifab, panou din licheni decorativi – MossWall, ghirlandă luminoasă cu lumină caldă, plantă decorativă, trunchi decorativ de mesteacăn, imagini de fundal Forest.

  • Plaja – o stare de bine și relaxare totală

Obiecte incluse: gresie Limestone Moon -100x100cm – FMG Iris, poufi imitație pietre naturale Rocks- Ronel Jordaan (Africa de Sud), hamac pânză naturală La Siesta, imagini de fundal Beach.

  • Orașul – elemente active, în continuă mișcare și folosință

Obiecte incluse: gresie Citystone Grey 100x100cm – FMG Iris, bibliotecă modulară pivotantă Freebook – Battistella, bar Vela și scaun de bar Brooklyn – Vondom (Spania), imagini de fundal City.

În timpul celor 2 zile de conferințe la Techsylvania, membrii și voluntarii au întâmpinat cu căldură publicul curios și au prezentat detaliile platformei la masa din „pădure” în primă fază. Apoi toți cei care s-au înscris au avut șansa de a câștiga abonamente la Electric Castle (locație unde urmează a fi expus următorul stand Crossover), o cină specială cu un invitat surpriză și cocktailuri nonalcoolice la barul din „oraș”. Și ce loc mai bun pentru a savura un cocktail decât în hamac sau pe poufii de pe „plajă”?

Feedback și concluzii

Ne bucurăm de tot feedback-ul pozitiv primit la standul Crossover Techsylvania, atât din partea organizatorilor, cât și a participanților. Proiectul a fost o adevărată provocare pentru întreaga echipă White Dot Design, însă rezultatul final a fost unul cu care ne putem mândri și pe care cu siguranță îl vom repeta în viitorul apropiat.

Următoarea stație – Electric Castle 2018! Rămâneți cu noi.

____________

Pentru orice întrebări legate de obiecte/proiect, vizitați pagina de contact!

Galerie foto: