VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Noul sistem Pontile – adaptat spatiului tau!

Articole Design Interior. Produsul Lunii.

O dată cu lansarea noilor produse ale începutului de an 2018 pentru participarea la târgurile de specialitate, brandul Novamobili by Battistella a prezentat și cea mai nouă soluție modulară de depozitare – Pontile.

Sistemul este sub semnătura lui Philippe Nigro, designer Francez care îmbină stilul tradițional al țării sale cu cel Italian contemporan pentru a crea obiecte de design cu tentă utilitară, adică folosirea cât mai inteligentă a spațiului disponibil. Nigro a mai colaborat în trecut cu Battistella, prin accesoriile Rays, Tray și Top, caracterizate prin ideea de „minimalism elegant” în ceea ce privește integrarea lor în sistemele de mobilier ale producătorului.

Pontile este, în termenii cei mai simpli – o bibliotecă la care se pot adăuga și înlătura în mod constant unități individuale, dar care își păstrează identitatea de ansamblu. Sistemul este creat astfel încât să poată fi extins în ambele direcții, înfășurându-se pe colțurile pereților sau chiar cu prindere în tavan pentru a fi folosită în mijlocul încăperii. Îmbinările modulelor sunt create în așa fel încât să permită rearanjarea ori de câte ori se dorește extinderea bazei, împărțirea în mai multe elemente sau pur și simplu o schimbare de look.

Combinațiile de aranjament ale bibliotecii Pontile sunt nelimitate – aceasta invită la creativitate prin peste 20 de variante de elemente viu colorate și module ajustate nevoilor tale de depozitare sau de ce nu, expunere! Finisajele metalice sau de lemn adaugă „scheletului” o identitate mai elegantă, în contrast cu atitudinea interactivă a elementelor auxiliare. Astfel poți decide exact ce mesaj transmite biblioteca ta Pontile!

 

Vezi cum se potrivește Pontile în proiectul tău – contactează-ne chiar astăzi pentru ajutor în amenajare și oferte de preț personalizate!