VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Amenajare & design interior

În studio

Consultanță în amenajări interioare

Ne place să luăm fiecare proiect de design interior unul câte unul, ca o provocare pe care o ducem la bun sfârșit. Iar prin serviciul de consultanță în amenajări interioare ne asigurăm că știm ceea ce vrea fiecare partener, că îi oferim consiliere în legătură cu timpul și bugetul alocat proiectului de amenajare și că toate acestea vin la pachet cu o serie de discuții legate de ideile de design pe care le vom implementa în proiect. Nimic nu e la voia întâmplării, iar serviciile personalizate de proiectare nu fac excepție!

Proiectul tău de la A la Z

Design interior și proiectare

Odată ce avem acordul partenerului, începem partea cea mai importantă – amenajarea spațiului. Și dacă v-ați imaginat lucrurile a fi simple sau ușoare, vă spunem că nu este chiar așa, pentru că după o serie de întâlniri, propuneri și 5 etape mai târziu, proiectul ia forma finală. Curioși să aflați care sunt aceste etape?

 Vezi detalii…

Produse de interior & mobilier high-end

Folosim obiecte reale în proiectele noastre!

Ce înseamnă asta? Că marea majoritate a finisajelor, mobilierului și obiectelor decorative sunt disponibile spre comandă exact așa cum apar în randare! Deci dacă ai văzut un produs anume într-unul dintre proiectele noastre de pe site, sunt șante mari ca să îl poți comanda chiar prin White Dot Design!

 Vezi detalii…