VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Serviciile noastre

Proiectare

Într-un pachet de proiectare de interior sau exterior pot fi incluse mai multe servicii, cum ar fi: consultanță în amenajare, relevare și compartimentare, planuri 2D, schițe tehnice pentru mobilier la comandă, randări 3D fotorealiste și nu numai. Vezi câteva exemple de proiecte pe pagina de Portofoliu.

Pentru proiecte la cheie, se poate apela și la serviciul de dirigenție șantier, care cuprinde: realizarea necesarului de lucrări / materiale, intermedierea și supravegherea echipelor de implementare, precum și asigurarea unui șantier cât mai eficient din punct de vedere al costurilor și timpului de lucrări.

 Vezi care sunt etapele unui proiect de amenajare complet!

Consultanță în amenajări interioare

Pentru că și atunci când totul e stabilit, vor apărea hopuri neașteptate în planuri. De aceea îți venim în ajutor cu serviciile de consultanță în amenajare, asistență la cumpărături și noul serviciu *Second Opinion!

1. Consultanță

Fie că ești la început de proiect și ai totul definitivat în teorie și vrei doar să te consulți cu specialiștii, fie că ești într-un punct critic decizional al proiectului, ne poți contacta să discutăm la birou sau chiar la locație.

Managerii noștri de proiect îți stau la dispoziție cu sfaturi bazate pe o experiență îndelungată în domeniu, inventive și mai ales realiste. Vezi care sunt subiectele principale abordate în cadrul unei sesiuni de consultanță aici!

2. Asistență la cumpărături

Spațiul e pregătit, ideile sunt definitivate – ce produse cumpărăm și de la ce magazine? Ai nevoie de un partener de încredere la shopping? Aici putem interveni noi!

Te vom însoți la magazinele alese de tine și te sfătuim care sunt produsele potrivite pentru proiectul tău, sau îți prezentăm noi magazine în oraș, unde știm că vom găsi soluții de calitate, după gusturile tale și în limita bugetului stabilit.

3. Second Opinion

Ai primit un proiect sau un sfat care crezi că ar putea fi nerealist sau dificil de implementat în modul cum îți dorești? Am fost și noi în astfel de situații și am reușit să readucem proiectul pe calea cea bună. De aceea am avut ideea de a crea noul serviciu Second Opinion.

Ce înseamnă acest serviciu – că poți veni cu orice materiale, recomandări sau sfaturi primite din altă parte (fie de la un profesionist, fie de la o altă sursă de încredere) și să ceri încă o părere de la specialist. După cum spune vechiul proverb – „măsoară de 2 ori, taie o singură dată”, aplicăm aceeași idee pentru a răspunde la următoarele întrebări:

– Este oare o variantă bună pentru tine?

– Vei fi nevoit să faci compromisuri în alte părți pentru a implementa această idee?

– Cu siguranță te încadrezi în bugetul tău prestabilit?

Aplică acum pentru serviciul Second Opinion, sau orice alte servicii prin telefon sau e-mail direct!

Produse pentru interior/exterior

Suntem importatori direcți, respectiv revânzători, pentru peste 150 de furnizori importanți de produse de interior și exterior din Italia, Spania, Germania, Portugalia și nu numai.

Totul de la A la Z – începând cu materiale specializate de construcții, până la obiecte decorative precum draperii, covoare și chiar și parfumuri de cameră. Îți oferim recomandări de specialitate pentru a alege produsele potrivite pentru tine, discount-uri speciale în funcție de volum, transport până la domiciliu și garanție post-vânzare.

Poți vedea o parte din furnizorii noștri pe pagina de Brands – însă sunt prea mulți ca să îi enumerăm 🙂 – sau ne poți cere o recomandare de produs oricând pe e-mail, indiferent de ce ai nevoie.

În plus – știai că folosim obiecte reale în proiectele noastre?

Asta înseamnă că marea majoritate a finisajelor, mobilierului și obiectelor decorative sunt disponibile spre comandă exact așa cum apar în randare! Deci dacă ai văzut un produs anume într-unul dintre proiectele noastre de pe site, sunt șante mari ca să îl poți comanda chiar prin White Dot Design!

 Vezi câteva exemple!