VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Tu alegi promoția verii – Cazi Glass 1989!

Articole Design Interior.

Concursul final Summer Sale White Dot Design este aici!

Vara se apropie cu pași repezi de sfârșit, vremea caldă este pe final și școala a început din nou… Însă la White Dot Design încă ai discount-uri speciale la toate produsele tale preferate. Vezi detaliile Summer Sale aici!

Câștigătorii celor 4 ediții anterioare sunt: colecția Labyrinth de la Refin Ceramiche, colecția Contemporary de la Skinwall, lampa Serena de la Flos și scaunul Elephant wooden base de la Kristalia. Pe blog poți găsi toate concursurile precedente, și nu uita: beneficiezi de discount 15% la orice comandă a produselor/colecțiilor câștigătoare până pe 30 Septembrie.

Concurs #5 – Căzi Glass 1989

O companie dedicată inovațiilor. Misiunea Glass 1989 este de a privi spre viitor și de a crea soluții pentru spații sustenabile, avansate tehnologic și cu o estetică deosebită.

Glass 1989 produce soluții complete pentru băi și zone de spa/wellness, atât pentru domeniul rezidențial, cât și HoReCa. Materialele folosite în producție sunt atent selecționate pentru a conferi durabilitate și a menține aspectul imaculat al finisajelor chiar și după folosire îndelungată.

 

 

Cada Oyster freestanding este un produs de design, fiind menită a fi piesa centrală a unei băi moderne, care capturează acel sentiment de relaxare totală în spațiul tău personal și în intimitatea căminului visurilor tale. Finisajul folosit pentru Oyster este MineraLite, un strat care are în componență ciment, pentru o rezistență supremă și un aspect modern. Dimensiuni 160×85 cm, înălțime de 56 sau 64 cm.

Dek integrated este un produs special, potrivit atât pentru case, cât și pentru apartamente. Structura de tip „block” face ca instalarea să fie posibilă în colțuri, la perete sau chiar și freestanding. Și pentru o mai ușoară integrare în baia ta, ai de ales dintr-o multitudine de culori pentru structura de polistiren. Dimensiuni 185×85 cm, 175×80 cm, 175×75 cm, iar înălțimea de 59 cm.

Alege produsul tău preferat printr-un vot pe pagina noastră de Facebook! Votează până pe 13 Septembrie cu un Like pentru Oyster freestanding sau un Love pentru Dek integrated. Produsul câștigător va beneficia de 15% discount la orice comandă până pe 30 Septembrie!

UPDATE 13 Septembrie: Și câștigătorul este… cada Oyster Freestanding! Cere astăzi o ofertă de preț și ai 15% discount automat la orice comandă!