VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Tu alegi promotia verii! Corpuri de iluminat Flos

Articole Design Interior. Produsul Lunii.

Summer Sale White Dot Design continuă!

Pe toată perioada verii, White Dot Design îți oferă șansa de a primi discount-uri speciale la produsele tale preferate de interior! Află mai multe detalii despre desfășurarea campaniei aici!

Primele 2 concursuri și-au găsit câștigătorii în colecțiile Labyrinth de la Refin Ceramiche și Contemporary de la Skinwall! Până pe 30 Septembrie beneficiezi de 15% discount la orice comandă din aceste colecții, ca să îți transformi casa în propria ta oază de relaxare!

Concurs #3 – lămpi de design Flos

Flos este cu siguranță cel mai cunoscut nume Italian în domeniul corpurilor de iluminat – cu o istorie care datează încă din anii 1950, brandul și-a extins prezența pe plan internațional prin colaborarea cu designeri de top, precum Patricia Urquiola, Jasper Morrison și Philippe Starck.

Printr-un spirit inovator permanent, Flos creează corpuri de iluminat moderne care variază de la stil minimalist până la cel industrial. Astăzi vă facem cunoștiință cu cele mai noi creații din portofoliul acestora!

 

Lampa Serena este inspirată din frumusețea naturală a frunzelor de diferite forme și culori, care creează o lumină difuză și jucăușă. Topul este disponibil în 3 variante de culoare – bronz, argintiu și negru, și poate fi îndepărtat, pentru o curățare mai ușoară. Structura de bază este puternică și menține echilibrul corpului, totodată având un aspect elegant și minimalist.

Bon Jour Unplugged este un obiect interactiv și intră în categoria high-tech, folosind sursă de lumină LED Edge Lighting, cu alimentare pe baterie cu durata de viață de 6 ore. Se poate încărca prin cablu USB și are 4 opțiuni de putere a luminii, precum și 6 variante de abajur. O lampă de birou ideală, care atrage privirile prin simplitate și adaptabilitate.

Până pe 16 August, alege produsul tău favorit pe pagina noastră de Facebook printr-un Like pentru Serena sau un Love pentru Bon Jour! Produsul căștigător va fi anunțat în aceeași zi și va beneficia de un discount de 15% la orice comandă până pe 30 Septembrie!

 

UPDATE  16 August: Și câștigătorul este…Lampa Serena! Cere astăzi o ofertă de preț și ai 15% discount automat la orice comandă!