VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Tu alegi promotia verii! Tapet decorativ Skinwall

Articole Design Interior. Produsul Lunii.

Al doilea concurs Summer Sale White Dot Design este aici!

Pe toată perioada verii, White Dot Design îți oferă șansa de a primi discount-uri speciale la produsele tale preferate de interior! Află mai multe detalii despre desfășurarea campaniei aici!

Câștigătorul primului concurs este colecția Labyrinth de la Refin Ceramiche! Așadar până pe 30 Septembrie, ai 15% discount la orice comandă de minim 10mp pentru a-ți crea decorul perfect în casa ta!

 

Concurs #2 – tapet decorativ Skinwall

Skinwall este un producător Italian de tapet decorativ cu o istorie relativ tânără, însă cu un portofoliu de colaboratori și designeri de-a dreptul impresionant. Colecțiile contemporane, cât și cele în stil clasic captează imaginația privitorilor și creează o imagine proaspătă oricărui spațiu de interior.

 

Colecția Contemporary este o reflexie a noilor viziuni în design, pornite din marele orașe ale Europei – Milano, Paris, Barcelona etc. Designeri celebri își adaugă propriul stil în crearea unor opere de artă vii, palpabile, care aduc o stare de spirit pozitivă unui spațiu neutilizat.

Fragments of the Past , respectiv colecția complementară Integrate, reprezintă o revenire la imaginile tradiționale ale anilor 1950-60, cu modele de tapet decorativ care transmit o poveste, adaugă un fir narativ spațiului. Acestea mixează elemente moderne cu o estetică tradițional italiană pentru a revitaliza o perioadă pierdută a istoriei noastre.

Așadar, până pe 2 August, alege colecția Contemporary printr-un Like sau colecția Fragments of the Past cu un Love, pe pagina noastră de Facebook. Câștigătorul va fi anunțat în data de 3 August și va beneficia de 15% discount la orice comandă de minim 4 metri pătrați!

UPDATE 7 August: Și câștigătorul este…colecția Contemporary ! Cere astăzi o ofertă de preț și ai din start 15% discount la comandă!