VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | In Living Colors – un weekend cu nuante intense!

Articole Design Interior.

Vești bune pentru amatorii soluțiilor moderne de vopsele decorative – White Dot Design, în parteneriat cu BM Real International, organizează în luna Noiembrie evenimentul In Living Colors!

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 2 zile, respectiv 17-18 Noiembrie 2017, la etajul locației Ambasada, Strada Anton Seiller, Nr. 2, Timișoara și va cuprinde 2 activități principale.

#1. Workshop pentru aplicatori

Prima seară va fi dedicată exclusiv aplicatorilor și profesioniștilor din domeniul construcțiilor – Între orele 18-20:00 vom avea un workshop interactiv cu demonstrații de aplicare a soluțiilor decorative de specialitate Novacolor. Participanții vor realiza lucrări inedite folosind produsele arhitecturale Novacolor, în timp real, pentru a se familiariza cu particularitățile fiecărui finisaj.

Gazdele care vor coordona acest workshop sunt:

  • Marco Nanni, reprezentant Novacolor Italia,
  • Bogdan Moraru, reprezentant BM Real International,
  • Dan Judea, reprezentant White Dot Design Timisoara.

Participarea în cadrul workshop-ului din ziua 1 este doar pe bază de înscriere telefonică sau prin e-mail, exclusiv pentru profesioniști din domeniul construcțiilor – detalii la sfârșitul articolului.

#2. Expoziție deschisă

Evenimentul continuă a doua zi între orele 11-14:00, cu o expoziție de șevalete pe care au fost aplicate soluțiile speciale Novacolor și vopselele decorative Benjamin Moore.

Intrarea este liberă, fără înscriere în prealabil, iar vizitatorii sunt încurajați să parcurgă gama completă de soluții prezentate. Reprezentanții de specialitate Novacolor, Benjamin Moore și White Dot Design vă vor sta la dispoziție pentru orice întrebare și clarificare.

Pentru mai multe detalii, imagini si update-uri pentru evenimentul In Living Colors, urmăriți paginile de Facebook White Dot Design, Novacolor Romania sau direct pagina de event.

Pentru înscrieri la Workshop-ul pentru aplicatori, vă rugăm să luați legătura cu persoana de contact:

Daniel Sârbu

+40 728 160 655

marketing@whitedotdesign.ro

Citește mai multe despre brandurile acestui eveniment aici: Novacolor, Benjamin Moore.